top of page

Me muutamme!

Kuntosali- ja valmennustoimintamme on muutaman vuoden aikana kasvanut ja nyt meille tarjoutui mahtava tilaisuus muuttaa isompiin tiloihin. Tulemme pysymään Metsälässä, sillä uusi tila on löytynyt osoitteesta Läkkisepäntie 11, 00620 Helsinki.Uusi kuntosalimme on nykyistä isompi. Saamme uudet pukuhuone ja suihkutilat sekä myös välineistöä päivitetään. Terveyspuoli on edelleen erotettu omakseen, jolloin fysioterapian, jalkaterapian, osteopatian ja hieronnan rauhallinen toteuttaminen on mahdollista. Samalla kuntotestaus tilat laajenevat ja rakenamme entistä laadukkaamman testilaboratorion. Osa tiloista on yhteiskäytössä Crest kamppailusalin kanssa, joka on seinänaapurimme.


Parkkitilaa saamme myös hieman aikaisempaa enemmän, mutta edelleen suositellemme kadunvarsipaikoitusta Läkkisepäntien varteen.


Kasvu on erittäin tervetullutta, eritysesti kun ajat liikunta-alalla ovat olleet pandemia-tilanteen takia haastavat. R5 tiimi haluaakin kiittää kaikkia jäseniään ja asiakkaitaan.


Kuntosalimme on kiinni 12.-13.8.

Kuntosalimme muuttaa viikonlopun 12.-13.8. aikana. Pakkaaminen ja laitteiden purkaminen aloitetaan jo perjantaina 11.8., mutta tällöin kuntosali on vielä auki, joskin rajoitetusti ja toivomme jäseniltämme hyödyntämään muita voimaharjoittelun mahdollisuuksia koko 11.8.-13.8. välisen ajan.


Kulku uusin tiloihin tulee avautumaan maanantaina 14.8. ja saattaa aiheuttaa viivettä kulkulätkien toimintaan, kun laitteisto asennetaan maanantain aikana. Jäsenyys ja kulkulätkä pysyy samana muutosta huolimatta. Epäselvissä tilanteissa olethan yhteyssä info@r5.fi tai 050 560 2023.


Terveyspalvelut ja kuntotestaus aloittaa uudessassa osoitteessa 22.8.


Terveyspuoli muuttaa 20.8.-21.8. viikonlopun aikana, joten fysioterapia, jalkaterapia, osteopatia ja hieronta sekä kuntotestaus, aloittavat 22.8. maanantaina toimintansa Läkkisepäntie 11, Helsinki, tiloissa. Muuttoviikonlopun aikana toimntaa ei ole. Huomiothan, että varausvahvistuksissa jotka on tehty ennen 5.8.2022 lukee edelleen virhellisesti vanha osoitteemme.


Jos sinulla on epäselvää varaukseesi liittyen olethan mahdollisesti yhteydessä suoraan henkilöön jolle sinulla on varaus tai muussa tapauksessa info@r5.fi tai 050 560 2023.
658 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page