R5 Athletics and Health. Liikunta ja terveystiimimme, Helsinki

Mikael Paajanen, Henkilökohtainen valmennus ja Kuntotestaus

B.Sc   

Koulutus: Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2008-2012

Urheilutausta: Potkunyrkkeily, maastopyöräily, voimaharjoittelu

Valmentamani henkilöillä on erilaisia taustoja, sohvaperunoista huippu-urheilijoihin, mikä tuo mukavan lisämausteen työhöni. Viimeisen neljän vuoden aikana olen kuitenkin erikoistunut elämäntapamuutoksiin toimimalla ForMare työhyvinvointiohjelman kenttävastaavana ja valmentajana. Olen henkilökohtaisesti valmentanut n. sataa merenkulkijaa ja melkein saman verran yksityisasiakkaita maissa. Valmennus on pitkäkestoista ja sillä haetaan pysyviä tuloksia ja hyvinvointia.

Johan Lahti, Urheilijavalmennus

B.Sc   

Koulutus: Liikuntatieteiden maisteri (valmennus ja testausoppi). Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2009 - 2013. Työskentelin puolitoista vuotta Athlete Facorylla Kanadassa. Tällä hetkellä teen väitöskirjaa Nizzassa.

Urheilutausta: Urheilutaustani on laaja (jalkapallo, nyrkkeily, juoksu - maratooni, pikajuoksu ym.), mutta isoin urheilullinen saavutukseni on tähän mennessä Suomen mestaruus Thai-nyrkkeilyssä 60 kg -sarjassa.

Mari Lindström, Tanssi

B.Sc   

Koulutus: Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2007-2011.

Urheilutausta: Harrastan ja kilpailen Dancehall- ja street-tanssissa. Voimaharjoittelu ja kehonhuolto ovat myös lähellä sydäntäni ja ne tukevat omaa lajiharjoitteluani loistavasti.

Benjamin Lemberg, Ryhmäliikuntavastaava

B.Sc   

Koulutus: Koulutettu hieroja, Folkhälsan 2016-2017. Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2006-2010,  Personal Trainer, Trainerlab 2013. Bodyweight Training Coach Level 1, Compactfit 2015

Urheilutausta: Voima/kehonpainoharjoittelu, Thainyrkkeily, Jalkapallo, Käsipallo

Jonas Wikström, Henkilökohtainen valmennus ja kuntotestaus

B.Sc   

Koulutus: Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2008 - 2012. Painonnoston ohjaajakoulutus 2 (PNOK 2)

Urheilutausta: Kamppailulajit, voimaharjoittelu ja painonnosto.

Sami Pesonen, Jalkaterapeutti, fyysinen valmennus ja käsittelyt

B.Sc   

Koulutus: Jalkaterapeutti (AMK), Metropolia 2009-2012, Movement & Mobility Coach, CombactFit 2015, MMT (Manual Myofascial Treatment), BodyTech 2014, 1-tason valmentaja, SAJL 2010-2011

Urheilutausta: Nuorena pelasin jääkiekkoa ja amerikkalaista jalkapalloa, joista myöhemmin siirryin Crossfitin kautta painonnostoharjoitteluun. Amerikkalaisen jalkapallon puolella aloitin valmentamisen 2010, josta olen edennyt salibandyn liigajoukkueen fysiikkavalmentajaksi. Joukkuelajit ovat pysyneet mukana jalkapallon ja futsalin muodossa. Kuntoa pidän yllä lenkkeillen, myös kevytjalkineilla, ja pyöräillen. 

Tiina Krusberg, Urheiluysioterapeutti, Ironmancoach, SM-tason pyöräilijä

B.Sc    

Koulutus:

Bam Hennessy, Fysiikkavalmentaja, Suomen naisten rugbymaajoukkueen päävalmentaja

B.Sc    

Noora Kenttämaa, Personal Trainer

     

Kimmo Marjamaa, Koulutettu hieroja 

     

Leena Hietanen, Bachelor in sports and health, CF L1-trainer