top of page
Physical Therapist

Fysioterapia
Helsinki

"Onko kivun kanssa mahdollista urheilla?"

"Voiko kuntoutuksen aikana kehittyä?"

"Pystynkö palaamaan liikunnan pariin?"

"Tunteeko fysioterapeutti minun lajini?"

"Kyllä!"

- R5 fysioterapeutit

Fysioterapiaa helsingissä

Kehity fyysisesti kivusta huolimatta

Fysioterapeutti on ihmisen toimintakykyä, terveyttä, hyvinvointia ja liikkumista edistävä terveysalan ammattilainen. R5:lla fysioterapeutti on erikoistunut liikkuvan ihmisen ja urheilijan fyysisen kehityksen edistämiseen kipu, loukkaantuminen tai muu vaiva huomioonottaen. 

Helsingin Metsälässä sijaitsevalla kuntosalillamme on oma osasto, jossa fysioterapeuttimme toimivat osana moniammattillista terveystiimiä. R5:lla fysioterapia on vahvasti liitoksissa voima- ja kestävyysharjoitteluun ja kuntoutuksen aikana on mahdollisuus ottaa huomioon asiakkaan yksilölliset tavoitteet. 

Loukkaantuminen, kipu tai vaiva ei ole este kehittymiselle, mikäli fysioterapia on suunniteltu oikein ja aloitetaan rittävän aikaisin.

Tiimimme fysioterapeutit ovat auttaneet erilaisia ihmisiä Helsingin alueella monissa eri organisaatiossa perussairaanhoidosta huippu-urheiluun. Fysioterapia on hyvin laaja koulutusala ja 

Urheilufysioterapeutin tarkoitus on toimia urheilijan valmennusta täydentävänä ja tukevana toimintana mahdollistamassa urheilijan harjoittelun läpi koko harjoituskauden. Urheilufysioterapeutin  rooli on selkeä kuntoutuksen yhdeydessä, mutta parhaita tuloksia saadaan kun fysioterapeutti on urheilijan tukena tiiviisti, jolloin mahdollisten loukkaamisten esiintyvyyttä saadaan pienennettyä.   

tiina krusberg r5.webp

Urheilufysioterapeutti (sert.)

peetu lehmus r5_edited_edited.jpg

Urheilufysioterapeutti (sert.)

sanna oksanen r5_edited.jpg

Fysioterapeutti

daniela kirsi r5_edited.jpg

Fysioterapeutti

Fysioterapeutit
r5 metsälä, Helsinki

heini salmi r5_edited.jpg

Fysioterapeutti

jonas wikström r5.webp

Fysioterapeuttiopiskelija

mari hurskainen r5_edited.jpg

Fysioterapeuttiopiskelija

bottom of page