top of page

Mikael Paajanen

Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK)

Fysiikkavalmentaja, kuntotestaus, voimavalmennus,  elämäntapamuutokset

Kielet: Ruotsi, suomi, englanti

Vahvuusalueet ja kiinnostuksen kohteet:

Henkilökohtainen valmennus laaja-alaisesti, erityisen paljon annettavaa Mikaelilla on kamppailu-urheilijoiden suorituskyvyn lisäämiseen. Kuntoilijoiden kestävyysvalmennus, sekä kestävyyden ja voimaharjoittelun järkevä yhdistäminen kuuluu myös vahvuusalueisiiin. 

 

”Valmennan niin kovan tason urheilijoita kuin ihmisiä, joiden tavoitteena on elämäntapamuutos ja kaikkea siltä väliltä. Kaikki valmennus perustuu tieteeseen ja omaan kokemukseen.”

Mikael on hyvin perehtynyt ja kokenut kuntotestaaja, jolla on tuhansien testauksien kokemus. Hän tekee testauksen pohjalta kestävyysvalmennusta- ja ohjelmointia.

 

”Toimin myös kuntotestaajana ja pyrin jatkuvasti kehittämään testaustoimintaamme. 2015 aloitimme suorien hapenottotestien tekemisen omilla laitteilla ja nykyään se on yksi tärkeimmistä palveluistamme.”

Elämäntapamuutos-projektit, ravintovalmennus ja -luennointi, palautumisen optimointi ja ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittäminen.

”Organisoin ja pyöritän erilaisia projekteja ja hyvinvointiohjelmia yrityksille ja näistä isoin on jo vuodesta 2014 toteutettu ForMare -hyvinvointiohjelma Suomen merenkululle.”

Harrastukset ja urheilutausta:

Potkunyrkkeily, maastopyöräily, voimaharjoittelu, pappalätkä

fullsizeoutput_11f1.jpeg

Sanna Oksanen

Fysioterapeutti (AMK), Personal trainer (sert.)

Henkilökohtainen - ja pienryhmävalmennus

Fysioterapia, hieronta, akupunktio, erikoisosaaminen purentaongelmissa

Liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelu

Kielet: Suomi

Vahvuusalueet ja kiinnostuksen kohteet:

Sanna on toiminut fysioterapeuttina yli 20 vuotta, mikä näkyy vahvasti naisen työssä kaikenlaisten asiakkaiden kanssa. Viimeiset 4 vuotta Sannan päätyö on ollut Personal Training Helsingissä ja sen lähialueilla. 

 

"Valmentamisessani on vahvasti mukana fysioterapeuttinen näkökanta. Suurin osa valmennettavistani on ollut elämäntapamuutosasiakkaita, mutta viimeisen vuoden aikana on vahvasti lisääntynyt voimaharjoittelu asiakkaat", Sanna tiivistää omaa persoval training filosofiaansa.

 

Loukkaantumisien ja leikkausten jälkeinen kuntouttava valmentaminen on Sannalle vahva osaamisalue fysioterapia taustani takia.

"Liikkuvuusharjoittelu on lähellä sydäntäni ja minun asiakkaat saavat aina omiin treeneihin oppia myös liikkuvuusharjoittelun osalta. Myös lasten ja nuorten fiksu voimaharjoittelu on osa valmennustyötäni", Sanna kuvailee laajaa osaamistaan personal trainer kentältä.

Harrastukset ja urheilutausta:

Nykyään voimanosto on vienyt minut mukanaan. Voitin Suomen Mestaruuden 11/2021

 N50 63KG  sarjassa ja nyt on tavoitteena napata mitaleja myös kansainvälisellä tasolla. 10 vuotta sitten tein itse ison elämäntapamuutoksen ja se muutos vei pariin otteeseen fitnesslavoille asti. 3 vuotta sitten kävin kisaamassa myös Suomen Vahvinnais- kilpailut.

 

Lapsuuden päälaji oli telinevoimistelu, lisäksi kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä olen urheillut. Niistä onkin jäännyt hyvä pohja aikuisiän liikuntaan. Rakastan myös kävelyä ja juoksua. Cooperin testissä menee 2500m ja puolimaraton alle kahden tunnin.

 

Olen monipuolinen liikkuja ja tykkään kokeilla eri lajeja.

sanna oksanen.webp

Koulutukset:

 

Voimavalmentaja

- Suorituskykyvalmentaja 2021

Voimavalmentaja

- Marin Sport Performance 2018

Liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelu valmentaja

- 2018

Ravintovalmentaja 

- FIHF 2016

Physio trainer

– FIHF 2015

Fysioterapeutti (AMK)

- Jyväskylän ammattikorkeakoulu 1995-1998

Työ- ja valmennuskokemus:

Personal trainer/ fysioterapeutti

– R5 Athletics and Health Oy 2021- 

Personal trainer

– Colyseum 2020-2021 

Personal trainer

– Fit Tammisto 2018- 2020

Valmentaja

– Raatamo 2018 -         

 

Fysioterapeutti

– Fysioterapia Sanna Oksanen 2001-

           

Ryhmäliikuntaohjausta noin 20 vuotta

Seuraa Sannaa somessa:

@sannamariaoksanen

https://ptsannaoksanen.com/

  • Instagram

Sannan tarjoamat palvelut: 

- Personal training

- Fysioterapia

bottom of page