top of page

Mikael Paajanen

Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK)

Fysiikkavalmentaja, kuntotestaus, voimavalmennus,  elämäntapamuutokset

Kielet: Ruotsi, suomi, englanti

Vahvuusalueet ja kiinnostuksen kohteet:

Henkilökohtainen valmennus laaja-alaisesti, erityisen paljon annettavaa Mikaelilla on kamppailu-urheilijoiden suorituskyvyn lisäämiseen. Kuntoilijoiden kestävyysvalmennus, sekä kestävyyden ja voimaharjoittelun järkevä yhdistäminen kuuluu myös vahvuusalueisiiin. 

 

”Valmennan niin kovan tason urheilijoita kuin ihmisiä, joiden tavoitteena on elämäntapamuutos ja kaikkea siltä väliltä. Kaikki valmennus perustuu tieteeseen ja omaan kokemukseen.”

Mikael on hyvin perehtynyt ja kokenut kuntotestaaja, jolla on tuhansien testauksien kokemus. Hän tekee testauksen pohjalta kestävyysvalmennusta- ja ohjelmointia.

 

”Toimin myös kuntotestaajana ja pyrin jatkuvasti kehittämään testaustoimintaamme. 2015 aloitimme suorien hapenottotestien tekemisen omilla laitteilla ja nykyään se on yksi tärkeimmistä palveluistamme.”

Elämäntapamuutos-projektit, ravintovalmennus ja -luennointi, palautumisen optimointi ja ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittäminen.

”Organisoin ja pyöritän erilaisia projekteja ja hyvinvointiohjelmia yrityksille ja näistä isoin on jo vuodesta 2014 toteutettu ForMare -hyvinvointiohjelma Suomen merenkululle.”

Harrastukset ja urheilutausta:

Potkunyrkkeily, maastopyöräily, voimaharjoittelu, pappalätkä

fullsizeoutput_11f1.jpeg

Riikka sinkko

Fysioterapeutti / Liikuntaneuvoja / BWF level 2 sulkapallovalmentaja, Helsinki

Erikoistuminen fysioterapeuttina

Olen fysioterapeutti (AMK), liikuntaneuvoja ja BWF Level 2 sulkapallovalmentaja. Olen liikuttanut ja valmentanut ihmisiä jo yli 15 vuoden ajan.

 

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikentasoiset liikkujat. Fysioterapeuttina uskon siihen, että liike on oleellinen osa kuntoutusprosessia ja pienikin liikkumisen määrä voi parantaa jaksamista arjessa. Fysioterapiassa huomioidaan kuitenkin aina yksilön voimavarat ja toiveet.

 

Haluan auttaa asiakkaitani voimaan paremmin arjessa, joskus se vaatii aktivoimista, toisinaan rauhoittumista. Kohtaan sinut vastaanotolla kiireettömästi ja toiveitasi kuunnellen.

 

Fysioterapeutin vastaanotolle tullaan usein vasta kun ilmenee kipua. Vastaanotolle voi tulla kuitenkin monesta syystä. Liikerajoitteet, suorituskyvyn parantaminen ja arjen kuormituksen hallinta voivat myös olla aiheita tulla fysioterapeutin vastaanotolle.

 

Olet sitten toimistotyöntekijä, harrasteliikkuja tai kilpaurheilija, olet tervetullut vastaanotolleni. 

 

Kielet:

Suomi, englanti, ruotsi

20231018_124352_edited.jpg
kuntosali helsinki tutustuminen maksuton.jpg

Seuraa Riikkaa somessa:

@ftriikkas

  • Instagram

Riikan tarjoamat palvelut: 

- Fysioterapia

- Sulkapallovalmennus

bottom of page