top of page

 

Luennot ja koulutukset 

Luentoja melkein kymmenen vuoden kokemuksella. Tutkittu tieto on aina luennon runko, mutta kokemus yrittäjänä, valmentaja (niin sohvaperunoista urheilijoihin) ja oma urheilu- sekä liikuntatausta antaa syvyyttä sisällölle. 

Luentoaiheet:

​Harjoitusmuodot ja niiden vaikutus kehoon

  • Aerobinen ja anaerobinen kynnys, peruskestävyys (PK), vauhtikestävyys (VK) ja maksimikestävyys (MK) tuodaan esille teoriaan pohjaten mutta ymmärrettävästi selitettynä. Kokemuksemme perustuu sekä valmennukseen, että tuhansien kuntotestien toteuttamiseen.

  • Minkälaisilla sarjoilla lihas kasvaa ja mitä kehossa silloin tapahtuu? Entä mitä tarkoittaa hermostollinen voima ja miksi sitä tulisi tehdä esimerkiksi juoksun oheisharjoitteluna?

Ravintoluento

  • Tutkittu faktatieto ravinnosta ja yleisimmät virheet ruokailun suhteen. Terveellinen ruokavalio on paperilla aika simppeli, mutta silti usein vaikea toteuttaa, mistä tämä johtuu?

  • Kokemukset ja oikean elämän esimerkit satoihin pitkäaikaisvalmennuksiin pohjautuen.

Uni ja stressi

  • Mikä määrä unta on riittävästi? Mitä tapahtuu kun nukumme liian vähän? Entä silloin kun nukumme tarpeeksi? Voiko stressi tappaa? Keinoja unen laadun parantamiseen, sekä stressinhallintaan.

Elämäntapamuutos ja motivaatio

  • Elämäntapamuutoksen tärkeimmät palaset, sekä motivaatioteoriaa ja käytännön vinkkejä

Yleisimmät juoksuvammat sekä niiden ennaltaehkäisy ja hoito

  • Vaivaako teidän juoksuporukkaa tai potkupallo joukkueetta penikkatautu, plantaarifaskiitti, juoksijanpolvi tai akillestulehdukset? Luento avaa syyt vaivojen taustalla ja antaa vinkit tilanteen korjaamiseen ja ennaltaehkäsiyyn.

Kehonhuolto - putkirullaus, hieronta trigger-pallolla ja dynaaminen venyttely (sisältää käytännönharjoittelua)

  • Miten kehon jumeista pääsee eroon? Voiko palautumista edistää kehonhuollolla? Opit käyttämään fomarolleria, trigger-palloa ja dynaamisia venytyksiä oikein.

Turvallisen nopeus- ja hyppyharjoittelun perusteet (sisältää käytännönharjoittelua)

  • Suunnanmuutoslajien harrastajille ja /tai valmentajille tarkoitettu koulutus avaa miten pelaajalle rakennetaan ensin jarrut ja sitten painetaan kaasua. Loukkaantumisherkkyyttä voidaan pienentää harjoittelemalla oikeat hypyn alastulotekniikat ja varmistamalla riittävät voimaominaisuudet, ja samalla lisätä suorituskykyä lajissa. Erityisesti juoniori pelaajat ja kasvuikäiset palloilijat kuuluvat kohderyhmään.

Kinesio-teippauksen perusteet (sisältää käytännönharjoittelua)

  • Opit käsittelemään kinesio-teippiä ja hyödyntämään eri tekniikoita vaikuttamaan nivelten liikelaajuuksiin, kehon asentotuntemukseen ja vartalon tukeen. Hyödyllistä tietoa terveys- ja liikunta-alan ammattilaisille sekä joukkueurheilun taustatiimille. 

Luennot ovat muokattavissa tilaajan tarpeiden mukaan. Toiveita voi esittää myös yllä mainittujen aihealueiden ulkopuolelta. Luentoja varten voimme tilaajan avulla kerätä myös kysymyksiä joihin osallistujat haluavat saada vastauksia. Voimme toteuttaa luennot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Hinnasto:

Luento, yksittäinen, max 3h

400 €

Luento, useampi tai vakioaihe, max 3h/luento

250 €

Kokopäiväkoulutus 8h

750 €

Puolipäiväkoulutus 3-4h

500 €

Hintoihin lisätään 24 % alv. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle sijoittuvista luennoista jne. laskutetaan kilometrikorvaukset ja päiväraha

 

 

Varaa luentopäiväsi osoitteesta info@r5.fi.

Public Speaker
bottom of page