Luennot

Luentoja melkein kymmenen vuoden kokemuksella. Tutkittu tieto on aina luennon runko, mutta kokemus yrittäjänä, valmentaja (niin sohvaperunoista urheilijoihin) ja oma urheilu- sekä liikuntatausta antaa syvyyttä sisällölle. 

Harjoitusmuodot ja niiden vaikutus kehoon

  • Aerobinen ja anaerobinen kynnys, peruskestävyys (PK), vauhtikestävyys (VK) ja maksimikestävyys (MK) tuodaan esille teoriaan pohjaten mutta ymmärrettävästi selitettynä. Kokemuksemme perustuu sekä valmennukseen, että tuhansien kuntotestien toteuttamiseen.
  • Minkälaisilla sarjoilla lihas kasvaa ja mitä kehossa silloin tapahtuu? Entä mitä tarkoittaa hermostollinen voima ja miksi sitä tulisi tehdä esimerkiksi juoksun oheisharjoitteluna?

Ravintoluento

  • Tutkittu faktatieto ravinnosta ja yleisimmät virheet ruokailun suhteen. Terveellinen ruokavalio on paperilla aika simppeli, mutta silti usein vaikea toteuttaa, mistä tämä johtuu?
  • Kokemukset ja oikean elämän esimerkit satoihin pitkäaikaisvalmennuksiin pohjautuen.

Uni ja stressi

  • Mikä määrä unta on riittävästi? Mitä tapahtuu kun nukumme liian vähän? Entä silloin kun nukumme tarpeeksi? Voiko stressi tappaa? Keinoja unen laadun parantamiseen, sekä stressinhallintaan.

Motivaatio

  • Motivaatioteoriaa, tutkimuksia ja oikean elämän esimerkkejä. Mikä on oikea tapa lähestyä elämäntapamuutosta tai muuta haastetta? Mikä voi estää onnistumisen ja mitä työkaluja voimme käyttää onnistuaksemme?

Elämänhallinta

  • Työkaluja oman elämän hallintaan. Harjoituksia kommunikoinnin, ajattelun ja asenteen parantamiseen. Ideoita ja teorioita aikataulutukseen ja suunnitteluun. Osittain samat työkalut kuin motivaatioluennossa.

Elämäntapamuutos

  • Sekoitus kaikkia ylläolevia aiheita, jossa muutoksen tekeminen toimii punaisena lankana. Oppia ja teoriaa maustetaan oikean elämän esimerkeillä.

Luennot ovat muokattavissa tilaajan tarpeiden mukaan. Toiveita voi esittää myös yllä mainittujen aihealueiden ulkopuolelta. Luentoja varten voimme tilaajan avulla kerätä myös kysymyksiä joihin osallistujat haluavat saada vastauksia. Voimme toteuttaa luennot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Luento, yksittäinen, max 3h

400 €

Luento, useampi tai vakioaihe, max 3h/luento

250 €

Kokopäiväkoulutus 8h

750 €

Puolipäiväkoulutus 3-4h

500 €

Webinaari, hinta/tunti

100 €

Hintoihin lisätään 24 % alv. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle sijoittuvista luennoista jne. laskutetaan kilometrikorvaukset ja päiväraha.