R5 Kuntosali Helsinki

kuntolsalijäsenyydet

R5 Athletics and Health tilat Metsälässä jakautuivat keväällä 2021 kahteen osaan; avoimeen kuntosaliin ja yksityissaliin. Avoimelle kuntosalille voi ostaa jäsenyyden ja harjoitella itsenäisesti, kun taas yksityissalin puoli keskittyy edelleenkin henkilökohtaisen valmennuksen, kuntotestauksen ja terveyspalveluiden ympärille.

Avoin kuntosalimme on noin 200 neliömetriä ja välineistössä olemme panostaneet vapaisiin painoihin. Tilassa on mm. 4 power rackia, useamman tankopaikan rigi, painonnostoalue, laadukkaat tangot ja levypainot ja tarkoin valikoituja kuntosalilaitteita ja aerobisia laitteita, jotka takaavat huippu olosuhteet voiman, nopeuden ja kestävyyden kehittämiseen. Lue lisää välineistä.

Itsenäiseen harjoitteluun voi valita kolme erilaista jäsenyyttä, oman tarpeen mukaan. Täysin ilman valmentajan tukea ei kutenkaan tarvitse pärjätä. R5 tiimin valmentajat päivystävät salilla säännöllisesti erikseen ilmoitettuina ajankohtina, jolloin voit kysyä häneltä ohjeita tai vaikka varmistamaan nostoja. Päivystysaikoina kaikkiin jäsenyyksiin kuuluvat salitestit ovat jäsenien käytettävissä.

Tutustuthan sopimusehtoihin ja toimitusehtoihin. Valitse alta sinulle sopiva jäsenyys.

Weightlifter_edited.jpg

Salijäsenyys White

 • Vapaavalintainen salimittaus kuukausittain

 • -10% R5 Athletics and Health jäsenpalveluista

 • Jäsentapahtumat- ja koulutukset

 • Kuntosalin käyttöoikeus 06:00-23:00

R5_logo genomskinlig (1).gif

Hinta:

39,90€/kk

Weightlifter_edited.jpg

Salijäsenyys Blue

 • Henk. koht. valmennus 30min/kk

 • ​Talon ohjelmointi (TrueCoach)

 • Vapaavalintainen salimittaus kuukausittain

 • -10% R5 Athletics and Health jäsenpalveluista

 • Jäsentapahtumat- ja koulutukset

 • Kuntosalin käyttöoikeus 06:00-23:00

R5_logo genomskinlig (1).gif

Hinta:

99,90€/kk

Weightlifter_edited.jpg

Salijäsenyys Red

 • Henk. koht. valmennus tai käsittely 2x 60min/kk

 • ​Yksilöity talon ohjelmointi (TrueCoach)

 • Vapaavalintainen salimittaus kuukausittain

 • -10% R5 Athletics and Health jäsenpalveluista

 • Jäsentapahtumat- ja koulutukset

 • Kuntosalin käyttöoikeus 06:00-23:00

R5_logo genomskinlig (1).gif

Hinta:

219,90€/kk

Palvelut kuntosalijäsenille

Salin käyttöoikeus:

Kaikilla jäsenillä on käyttöoikeus kuntosalille henkilökohtaisella kulkukortilla kello 06:00 - 23:00. Kulkukortin voit noutaa R5 Athletics and Health Metsälän kuntosalilta valmentajien päivystysaikoina, Crest Professional Fighting Centerin aulusta (viereinen rakennnus) aukioloaikojen puitteissa tai R5 Athletics and Health Metsälän yksityissalin puolelta sovitusti.

Salimittaukset:

R5 Metsälän salilla jäsenillä on mahdollisuus kuukausittaiseen mittaukseen. Salimittaukset toteutetaan erikeen ilmoitettuina testauspäivinä. Salitestipäivät löytyvät salilta taulukosta ja ilmoitamme salitesteistä myös jäsenille uutiskirjeessämme ja sosiaalisen median kanavissa. Salitestipäivät ovat kaikille avoimia tapahtumia, jolloin voit tuoda kaverisi testiin (ilman jäsenyyttä testit maksavat 15€/testi).

Mittauksen voi valita seuraavista vaihtoehdoista:

- InBody -kehonkoostumusmittaus

- Counter Movement Jump lasergridillä

- Puristusvoimamittaus 

Tsekkaa tulevat salitestipäivät tästä!

Talon ohjelmointi (TrueCoach):

R5 Metsälän kuntosalin jäsenillä on mahdollisuus lisätä jäseyyteensä R5 ohjelmointi. Niin sanottu talon ohjelmointi on R5 Athleitcs and Health ammattilaisten suunnittelema kolmijakoinen voimaohjelmointi, ja soveltuu monen tasoisille treenaajille. Talon ohjelmointi on ennenkaikkea suunniteltu niin että R5 Kuntosalista saisi kaiken irti. Ohjelmoinnissa käytämme TrueCoach-palvelua, ja vaatii maksuttuman sovelluksen lataamista älypuhelimeen. Talon ohjelmointi toimii Red-jäsenyyden yksilöidyn ohjelman pohjana.

Henkilökohtainen valmennus:

Blue-jäsenyyneet sisältyy 30min/kk ja Red-jäsenyyteen 2 x 60min henkilökohtaista valmennusta. Red-jäsen voi valita vaihtoehtoisesti 5omin käsittelyä valmennuksen sijasta. Valmennukset/käsittelyt varaan ajanvarauskalenterista, joka vaatii rekisteröitymisen palveluun. 

Mikäli et löydä palvelua kalenterista kirjautumisen jälkeen tulee se aktivoida: olethan tällöin yhteydessä info@r5.fi tai lähetä viesti Samille 0503274006.

Jäsenpalvelut:

Kuntosalijäsenet saavat seuraavista R5 Athletics and Health palveluista alennusta kuukaudessa 200€ asti:

 • Lihaskalvokäsittely tai hieronta -palvelut -10%

 • Kuntotestit -10%

 • InBody-kehonkoostumusmittaus -10%

Jäsentapahtumat ja -koulutukset:

Kaikki kuntosalijäsenet ovat tervetulleita R5 Athletics and Health järjestämiin kuukausittaisiin jäsentapahtumiin tai -koulutuksiin maksutta (mikäli ei toisin ilmoiteta). Tapahtumista ilmoitamme kuntosalin infotaululla, uutiskirjeessä ja some-kanavissamme.

 

Tsekkaa tulevat tapahtumat tästä!

Pienryhmävalmennus +15€/kk (tulossa):

Kaikkiin jäsenyyksin on mahdollista lisätä oikeus osallisua pienryhmävalmennuksiin, jotka ohjataan R5 salilla viikottain. Valmennus seuraa talon ohjelmaa.

Tilat ja välineet:

Noin 200 neliön kuntosali keskittyy vapaapainoharjoittelun ympärille ja välineet on valittu sitä silmällä pitäen. Harjoittelutilat soveluvat parhaiten voima- ja nopeus ominaisuuksien kehittämiseen. Välineistö mahdollistaa myös tehokkaan kestävyysharjoittelun. 

Naisten pukuhuonen sisäänkäynti on suoraan rappukäytävästä, miesten pukutila löytyy kuntosalin puolelta. Molemmissa on lukittavat kaapit (otathan oman lukon mukaan). Wc- ja suihkutilat ovat rappukäytävän yhteydessä.

Lue lisää tiloista ja välineistä.

Saapuminen:

R5 kuntosali sijaitsee hyvällä paikalla Helsingissä Metsälässä, Käpylän juna-aseman läheisyydessä. Junamatka salille kestää noin 10 minuuttia Helsingin keskustasta. Autopaikkoja on Läkkisepäntien varrella. R5 Athletics and Helath jakautuu kahteen osaan, R5 Kuntosaliin ja R5 Yksityissaliin. Molemmmat ovat toisessa kerroksessa, kuntosalin sisäänkäynti on portaiden yläpäästä vasemmalle. Katso yhteystiedot.

Salitestit ja tapahtumat

Salitestipäivät ja tapahtumat ovat jäsenille ilmaisia. Ulkopuolinen voi osallistua 15 euron hintaan.

 • Lauantaina 2.10.2021 klo 09:00-11:00: Salitestit

 • Perjantaina 29.10.2021 klo 18:00-19:30: Luento: Voimaharjoittelun osa-alueet

 • Lauantaina 30.10.2021 klo 09:00-11:00: Salitestit

 • Lauantaina 27.11.2021 klo 09:00-11:00: Salitestit

 • Perjantaina 17.12.2021 klo 18:00-19:30: Luento: Jatkoa voimaharjoittelusta (PERUTTU korona rajoitusten takia, järjestämme luennosta videotallenteen)

 • Lauantaina 18.12.2021 klo 09:00-11:00: Salitestit