r5 Kuntosali

-jäsenyydet-

R5 Athletics and Health tilat jakautuvat keväästä 2021 kahteen osaan; avoimeen kuntosaliin ja yksityissaliin. Avoimelle kuntosalille voi ostaa jäsenyyden ja harjoitella itsenäisesti, kun taas yksityissalin puoli keskittyy edelleenkin henkilökohtaisen valmennuksen, kuntotestauksen ja terveyspalveluiden ympärille.

Avoin kuntosalimme on noin 200 neliömetriä ja välineistössä olemme panostaneet vapaisiin painoihin. Tilassa on mm. 4 power rackia, useamman tankopaikan rigi, painonnostoalue, laadukkaat tangot ja levypainot ja tarkoin valikoituja kuntosalilaitteita ja aerobisia laitteita, jotka takaavat huippu olosuhteet voiman, nopeuden ja kestävyyden kehittämiseen. Lue lisää välineistä.

Itsenäiseen harjoitteluun voi valita kolme erilaista jäsenyyttä, oman tarpeen mukaan. Täysin ilman valmentajan tukea ei kutenkaan tarvitse pärjätä. R5 tiimin valmentajat päivystävät salilla säännöllisesti erikseen ilmoitettuina ajankohtina, jolloin voit kysyä häneltä ohjeita tai vaikka varmistamaan nostoja. Päivystysaikoina kaikkiin jäsenyyksiin kuuluvat salitestit ovat jäsenien käytettävissä.

Tutustuthan sopimusehtoihin. Valitse alta sinulle sopiva jäsenyys.

Weightlifter_edited.jpg

Salijäsenyys White

 • Kuntosalin käyttöoikeus 06:00-23:00

 • Vapaavalintainen salimittaus kuukausittain

 • Valmentajan apu päivystysaikoina

R5_logo genomskinlig (1).gif

Hinta:

59,90€/kk

Weightlifter_edited.jpg

Salijäsenyys Blue

 • Kuntosalin käyttöoikeus 06:00-23:00

 • Vapaavalintainen salimittaus kuukausittain

 • Valmentajan apu päivystysaikoina

 • Talon ohjelmointi

R5_logo genomskinlig (1).gif

Hinta:

99,90€/kk

Weightlifter_edited.jpg

Salijäsenyys Red

 • Kuntosalin käyttöoikeus 06:00-23:00

 • Vapaavalintainen salimittaus kuukausittain

 • Valmentajan apu päivystysaikoina

 • Henkilökohtainen ohjelma

 • 2 valmennustapaamista tai hierontaa kuukaudessa

R5_logo genomskinlig (1).gif

Hinta:

219,90€/kk

Palvelut kuntosalijäsenille

Salin käyttöoikeus:

Kaikilla jäsenillä on käyttöoikeus kuntosalille henkilökohtaisella kulkukortilla kello 06:00 - 23:00. Kulkukortin voit noutaa R5 Athletics and Health Metsälän kuntosalilta valmentajien päivystysaikoina, Crest Professional Fighting Centerin aulusta (viereinen rakennnus) aukioloaikojen puitteissa tai R5 Athletics and Health Metsälän yksityissalin puolelta sovitusti.

Salimittaukset:

R5 Metsälän salilla jäsenillä on mahdollisuus kuukausittaiseen mittaukseen. Salimittaukset ovat käytettävissä valmentajien päivystyaikojen puitteissa ja erikeen ilmoitettuina testauspäivinä. 

Mittauksen voi valita seuraavista vaihtoehdoista:

- InBody -kehonkoostumusmittaus

- Counter Movement Jump lasergridillä

- Puristusvoimamittaus 

Pienryhmävalmennus +15€/kk (tulossa):

Kaikkiin jäsenyyksin on mahdollista lisätä oikeus osallisua pienryhmävalmennuksiin, jotka ohjataan R5 salilla viikottain. Valmennus seuraa talon ohjelmaa.

Valmentajan päivivystysajat:

Päivystysaikojen puitteissa R5 valmentaja on käytettävissäsi. Voit kysyä neuvoa, keskustella ohjelmasta, pyytää treenivinkkejä tai saada valmennusta haastavien liikkeiden kanssa. Huomiothan, että valmentaja on kaikkien jäsenien käytettävissä ja pyrkii palvelemaan mahdollisimman monia päivystysajan puitteissa, joten mikäli tarvitset pideempään tai yksityiskohtaisempaa valmennusta, varaa aika suoraan henkiökohtaiseen valemennukseen. 

Päivystämme 2-3 päivänä viikossa ja järjestämme myös erillisiä salitestipäiviä. Päivystysajat ja salitestipäivät löytyvät salilta taulukosta, johon voit ilmoittaa mihin testiin haluat osallistua. Salitestipäivät ovat kaikille avoimia tapahtumia, jolloin voit tuoda kaverisi testiin (ilman jäsenyyttä testit maksavat 15€/testi).

Talon ohjelmointi:

R5 Metsälän kuntosalin jäsenillä on mahdollisuus lisätä jäseyyteensä R5 ohjelmointi. Niin sanottu talon ohjelmointi on R5 Athleitcs and Health ammattilaisten suunnittelema ja soveltuu monen tasoisille treenaajille. Talon ohjelmointi on ennenkaikkea suunniteltu niin että R5 Kuntosalista saisi kaiken irti. 

Tilat ja välineet:

Noin 200 neliön kuntosali keskittyy vapaapainoharjoittelun ympärille ja välineet on valittu sitä silmällä pitäen. Harjoittelutilat soveluvat parhaiten voima- ja nopeus ominaisuuksien kehittämiseen. Välineistö mahdollistaa myös tehokkaan kestävyysharjoittelun. 

Naisten pukuhuonenn sisäänkäynti on suoraan rappukäytävästä, miesten pukutila löytyy kuntosalin puolelta. Molemmissa on lukittavat kaapit (otathan oman lukon mukaan). Wc- ja suihkutilat ovat rappukäytävän yhteydessä.

Lue lisää tiloista ja välineistä.

Saapuminen:

R5 kuntosali sijaitsee Metsälässä, Käpylän juna-aseman läheisyydessä. Junamatka salille kestää noin 10 minuuttia Helsingin keskustasta. Autopaikkoja on Läkkisepäntien varrella. R5 Athletics and Helath jakautuu kahteen osaan, R5 Kuntosaliin ja R5 Yksityissaliin. Molemmmat ovat toisessa kerroksessa, kuntosalin sisäänkäynti on portaiden yläpäästä vasemmalle. Katso yhteystiedot.