top of page
Kuntosalitreeniä R5 kuntosalilla.jpg

BRILJANTTI KUNTOSALI HELSINGISSÄ

Huolella suunniteltu hyvän fiiliksen kuntosali Helsingissä. Meille kävelet muutamassa minuutissa Käpylästä ja Oulunkylästä. 

Kuntosalijäsenyys maksaa 41.90euro/kk.  Kuntosalihintaan sisältyy kuukausittainen pomppuvoiman mittaus, spurttinopeustesti tai Inbody -kehonkoostumusanalyysi, jos niin haluat. Jäsenyyden saat lopetettua yhdellä meilillä.

Kuntosali 200 metrin päässä Käpylän juna-asemasta Helsingin Metsälässä

R5 Athleticsin 600M2 kuntosali perustettiin vuonna 2011.  Halusimme salista sen tyyppisen, että se sopii loistavasti vapaita painoja kaipaavalle harrastajalle siinä missä aktiivijuoksijallekin.  Kuntosalista tehtiin sellainen, että tykkäämme treenailla siellä myös itse. Meiltä löytyy kelkantyöntörata, Wattbikeja sekä lukuisia kyykkäys- ja maastavetoalueita. Tervetuloa vierailemaan kuntosalillemme Läkkisepäntielle Helsingin Metsälään.

              Soita 0503210717 ja

               tule tutustumaan 

               

Kuntosalipalvelumme ovat räätälöitävissä varsin loistavasti erityyppisiin tilanteisiin.  Meiltä saat:

 • Personal trainerin

 • Hierontaa

 • Osteopatiaa

 • Fysioterapeutin

Tutustuminen tiloihimme onnistuu pääsääntöisesti arkisin 09-19 välillä, sekä viikonloppuisin päiväsaikaan. Käpylän juna-asemalta meille kävelee 5 minuutissa. Oulunkylästä ja Maunulasta R5:lle tulee myös muutamassa minuutissa. Varaa tutustuminen info@r5.fi tai soita numeroon 050 3210717. Pystymme tutustumista varten avaamaan ovet myös etänä. Tervetuloa!

 

TREENIPAIKKA, jossa laitteilla on väliä

Meidän salillamme viihtyy kilpaurheilija siinä missä kuntoutuja tai kuntosaliharrastajakin. Kuntosalilaiteet ovat laadukkaita ja kestäviä ja ne soveltuvat monentyyppiseen treeniin. Helsingissä ei ole R5:n kuntosalin haastajaa, mitä tulee voimaharjoittelun tai vaikka nopeuden tuloksellisuuden mittaamiseen. Meiltä löytyy pomppulevyt ponnistusvoiman mittaamiseen. Kuntosalillamme on myös anturit, joiden avulla voidaan mitata kiihtyvyyttä esim. pikajuoksijoiden spurttinopeuden kehittämiseksi. Voit myös mitata kehonkoostumuksesi kerran kuussa ilmaiseksi Inbodyllä.

Mielestämme olemme onnistuneet luomaan Helsinkiin pienen ja tiiviin yhteisön yhteisön, jossa kuntosaliharrastaja voi voimailla siinä missä aktiivinen kilpaurheilijakin. Laitteistostamme löytyy muun muassa:

 • yli 10 nostopaikkaa (5 power rackia, kaksi useamman tankopaikan rigiä)

 • painonnostoalueen sekä Eleikon laadukkaat painonnostotangot ja levypainot

 • nopeusmittausanturit

 • yli 20 metrin tekonurmisuora kelkan työntöön sekä juoksu- ja hyppyharjoitteluun

 • useita erilaisia Trapbar- ja Safetybar tankoja monipuoliseen harjoitteluun

 • tarkoin valikoituja kuntosalilaitteita, kuten Glute Blaster Hip Thrust ja 

 • kisamitat täyttävät penkkipunnerruspenkit

 • markkinoiden parhaita aerobisia laitteita, kuten WattBike sekä Concept2 BikeErg, SkiErg ja soutulaiteet

Kuntosalimme jäsenyys on 41,9€ kuukaudessa, purettavissa yhdellä sähköpostiviestillä.

 

Ole yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse ostettuasi salijäsenyyden, niin saat pin-koodin.   

 

                 0503210717

KUNTOSALIN JÄSENYYSEHDOT JA EDUT

 

Kuntosali on auki henkilökohtaisella pin-koodilla kello 05:00 - 23:00. Pin-koodi voidaan aktivoida etänä,

LUE: toimitusehdot ja sopimusehdot

R5 -jäsenille ilmaiset salimittaukset:

Jäsenillä on mahdollisuus kuukausittaiseen salimittaukseen yleensä kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 9-11. Jäsenyyteen kuuluvilla testeillä voit seurata kehitystäsi esimerkiksi suorituskyvyn tai kehonkoostumuksen suhteen. Salitestipäivät ovat kaikille avoimia tapahtumia, jolloin voit tuoda kaverisi testiin (ilman jäsenyyttä testit maksavat 20€/testi).

Mittausvaihtoehdot:

- InBody -kehonkoostumusmittaus

- Esikevennyshyppy lasergridillä

- Isometrinen maksimivoimatestaus

- Puristusvoimamittaus 

Ihmiset tervehtivät toisiaan, kuntosali on valoisa ja tunnelma rento. Laitteet ovat monipuolisia eikä niihin yleensä tarvitse jonottaa. Kiva seurata nuorten kilpaurheilijoiden valmentautumista, toisaalta suurin osa kävijöistä kaikenikäisiä, tavallisia ihmisiä. 

ASIAKKAAT

Maria Vuorilehto & Jukka Laakso

10/2023


testit r5:lla 
 

Kuntosalitestipäivät ja tapahtumat ovat jäsenille ilmaisia. Ulkopuolinen voi osallistua 20 euron hintaan. Salillamme kerran kuussa tapahtuvien testipäivien aikana voit mittauttaa itsesi ilmaiseksi vaikkapa Inbody -kehonkoostumusmittauksella. Meillä on valikoimissamme myös muita suorituskykypainotteisempia testejä, joiden avulla saat selville spurttinopeutesi tai pomppuvoiman.

 • Salitestit järjestetään aina kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 09:00-11:00, ellei toisin ilmoiteta. 

bottom of page