top of page
personal trainingia Helsingissä.jpg

Personal trainer Helsingissä sulle!

R5:lla on valmennettu tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Saat hyvää fiilistä ja tuloksia samassa paketissa koulutetun personal trainerin ohjauksessa.

"Suosittelemme R5 Helsingin personal trainereita!"

KIPU -runnersin herrasmiehet 11.2024

Personal trainerIT
 

Koulutetut  ammattilaiset
vuodesta 2010

Personal trainer on tukenasi kohti tavoitettasi, oli sitten kyseessä pidempi elämäntapamuutosprojekti, tulevat voimannostokisat tai juoksutapahtuma, tai työkuorman alla jäykistyneen niska-hartiaseudun vahvistaminen. Personal trainereillamme on Helsingin Metsälässä loistavat treenitilat voiman, nopeuden ja juoksutekniikan kehittämiseen.

 

Personal trainer avuksi kuntosalillamme Helsingin Metsälässä

Personal trainerin kanssa treeni on hauskaa, turvallista ja tehokasta. R5 personal trainerin kanssa kehityt varmasti!  Alla asiakkaamme kommentti personal Trainer ja ft. Danielan valmennuksesta:

" Danielan fysioterapeuttitausta sai meidät uskaltautumaan hänen asiakkaikseen kaikkine selkä- ja muihin ikään liittyvine vaivoinemme. Kahdesti viikossa treenaaminen on poistanut selkäsäryt ja mahdollistanut esim. puutarhassa kykkimisen ja kivien kantamisen pitkästä aikaa. Voinnissa on tapahtunut selvä ”laadullinen muutos” parempaan."

                     25.10.2023 Maria Vuorilehto

                       & Jukka Laakso

Kaikilla personal trainereillamme on omat erikoisosaamisalueensa, ja löydät varmasti sopivan pt:n itsellesi. Lue lisää hinnoista.

 

R5 Helsingin personal trainerit 

R5 on toiminut yli 10 vuotta personal trainingin ja kuntotestauksen saralla. Yrityksemme Helsingin tiloissa on yli 600m2 kuntosali laitteineen ja asiantuntijoidemme vastaanottohuoneineen. Personal trainerimme ovat koulutettuja pitkän linjan ammattilaisia ja voitkin valita itsellesi sopivan pt:n sen perusteella, millaiset ovat kehittymistarpeesi. Kipuilijan kannattaa valitaa fyssaritaustainen personal trainer ja voimailuorientoinut hyötyy eniten voimavalmentajiistamme.

Voit soittaa suoraan Mikaelille, joka on yksi yrityksen perustajista. Mikael tekee edelleen aktiivisesti pt:n töitä R5.n tiloissa Helsingissä ja osaa varmasti etsiä tarpeitasi vastaavan treenarin joukostamme.

                   Soita 0505602023 

                   

Katso Helsingin toimipisteemme personal trainereiden esittelyt alta ja varaa haluamallesi personal trainerille maksuton valmennuskonsultaatio.

daniela kirsi r5_edited.jpg

Personal Trainer, fysioterapeutti

laura pulli r5_edited.jpg

Personal Trainer

jerry ketola r5_edited.jpg

Personal Trainer, osteopaatti

mikael paajanen r5 2_edited.jpg

Personal Trainer, Liikuntatieteiden maisteriopiskelija

patrick nyström r5_edited.jpg

Personal Trainer, osteopaatti

sanna oksanen r5_edited.jpg

Personal Trainer, fysioterapeutti

jonas wikström r5.webp

Personal Trainer, fysioterapeuttiopiskelija

heini salmi r5_edited.jpg

Personal Trainer, fysioterapeutti

Personal trainer
r5 metsälä, Helsinki

bottom of page