top of page
personal trainer Helsinki.jpg

LISENSOIDUT PERSONAL TRAINERIT HELSINGISSÄ!

Personal training on henkilökohtaista valmennusta. R5:lla personal trainerit ovat koulutettuja konkareita ja meillä on Helsingissä todella hyvät tilat valmennuksen toteuttamiseen.  Saat tarpeitasi vastaavan pt:n porukastamme ja valmennus tapahtuu tiloissamme Helsingin Metsälässä tai lähimaastossa..  Me olemme oikeasti hyviä työssämme ja meidän avulla saavutat tavoitteesi.

 " Sain verenpainelääkkeet 28 vuotiaana ja  jätin ne pois 32 vuotiaana. Varsinainen terveysteko tämä 20 kilon painonpudotus"

                      Asiakas 

                       Annareetta Kyllönen

Jokainen personal training -paketti on omanlaisensa. Siitä muodostuu sinun ja valmentajasi näköinen valmennuskokonaisuus. Toisilla korostuu voimaharjoittelu; joku toinen haluaa eroon liiallisesta verenpaineesta ja selkäkivuista. Voit myös sisällyttää treenipakettiisi kattavat kuntotestit. Meillä on Läkkisepäntiellä Helsingissä on huippukoulutetut ja osaavat personal trainerit, joista löytyy sinulle sopiva pt varmasti.

              Soita Johannekselle

              ja kysyy lisää!

              0503210717

              info@r5.fi

Personal training R5:lla 

Koulutetun personal trainerin kanssa treeni on hauskaa, turvallista ja tehokasta.  Pt -paketit räätöidään kunkin asiakkaan kohdalla erikseen niin, että haluttu treenitavoite on mahdollista saavuttaa asiakkaan asettaman budjetin sallimissa rajoissa. Personal trainereillamme on käytössä 600m2 tilat, ja sinun ei tarvitse maksaa erillistä kuntosalimaksua treenatessasi valmentajasi kanssa Helsingin tiloissamme.

" Personal trainer Danielan fysioterapeuttitausta sai meidät uskaltautumaan hänen asiakkaikseen R5lle Helsinkiin kaikkine selkä- ja muihin ikään liittyvine vaivoinemme. Kahdesti viikossa treenaaminen on poistanut selkäsäryt ja mahdollistanut esim. puutarhassa kykkimisen ja kivien kantamisen pitkästä aikaa. Voinnissa on tapahtunut selvä ”laadullinen muutos” parempaan."

                     25.10.2023 Maria Vuorilehto

                       & Jukka Laakso

Kaikilla treenareillamme on omat erikoisosaamisalueensa, ja löydät varmasti sopivan pt:n itsellesi. Lue lisää hinnoista.

Voit soittaa suoraan Johannekselle ja sopia tapaamisen Helsingin toimipisteeseemme. Johannes on toiminut fysioterapeuttina ja personal trainerina Helsingissä vuodesta 2007. Hän on  myös yksi yrityksen omistajista. Johannes tekee edelleen aktiivisesti pt:n töitä R5:lla ja osaa varmasti etsiä satojen asiakkaiden valmennuskokemuksellaan tarpeitasi vastaavan treenarin joukostamme.

Nimetön (24)_edited_edited.png

Ota yhteyttä

0503210717

Esimerkkejä valmennuspaketeista ja pt -hinnoista

Personal training alkaa meillä aina alkuhaastattelulla Helsingin tiloissamme. Kun tavoitteesi ovat selvillä, tehdään tarvittavat alkutestaukset ja saat henkilökohtaiset ohjelmasi. Niihin kuuluu muun muassa:

- ravinto-ohjelma

- kuukausi- ja viikko-ohjelma

- treenikohtaiset ohjelmat

 

Personal trainerilla on käytössään myös Inbody -kehonkoostumusmittauslaite sekä useampi vastaanottohuone, jossa alkutestit ja haastattelut voidaan tehdä.

 

Tapaaminen pt:n kanssa 3 x kuussa.

Ravitsemuspäiväkirjan analyysi sekä  yksilölliset kuukausi-, viikko- ja treenitason ohjelmat.

Hinta 297€

Tapaaminen pt:n kanssa 1x kuussa.

Painopiste ohjelmien itsenäisessä toteuttamisessa ja niiden kuukausittaisessa päivittämisessä.

Hinta 105€ 

Kysy lisää:

0503210717

info@r5.fi

personal traine Laura Pulli R5 salilla Helsingissä_edited.jpg
pt helsinki.jpg
Valmennustilat Metsälässä Helsingissä

Personal trainereidemme käytössä on suorastaan loistavat treenitilat. Käytämme valmennuksessa paljon vapaita painoja. Tiloissamme on useampia kyykkäysalustoja, paljon käsipainoja sekä taljalaitteita. Lisäksi treenarimme hyödyntävät kelkantyöntörataa niin ketteryys, spurtti- kuin myös liikkuvuusharjoitteisiin. Tilaa ja laitteita riittää kaikille!

Meille on helppo tulla ja parkkitilaa on hyvin saatavilla.  R5,n kuntosalijäsenyys on edullinen, jos haluat jatkaa meillä jäsenenä. Tervetuloa!

Kysy lisää:

0503210717

info@r5.fi

bottom of page