top of page

Mikael Paajanen

Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK)

Fysiikkavalmentaja, kuntotestaus, voimavalmennus,  elämäntapamuutokset

Kielet: Ruotsi, suomi, englanti

Vahvuusalueet ja kiinnostuksen kohteet:

Henkilökohtainen valmennus laaja-alaisesti, erityisen paljon annettavaa Mikaelilla on kamppailu-urheilijoiden suorituskyvyn lisäämiseen. Kuntoilijoiden kestävyysvalmennus, sekä kestävyyden ja voimaharjoittelun järkevä yhdistäminen kuuluu myös vahvuusalueisiiin. 

 

”Valmennan niin kovan tason urheilijoita kuin ihmisiä, joiden tavoitteena on elämäntapamuutos ja kaikkea siltä väliltä. Kaikki valmennus perustuu tieteeseen ja omaan kokemukseen.”

Mikael on hyvin perehtynyt ja kokenut kuntotestaaja, jolla on tuhansien testauksien kokemus. Hän tekee testauksen pohjalta kestävyysvalmennusta- ja ohjelmointia.

 

”Toimin myös kuntotestaajana ja pyrin jatkuvasti kehittämään testaustoimintaamme. 2015 aloitimme suorien hapenottotestien tekemisen omilla laitteilla ja nykyään se on yksi tärkeimmistä palveluistamme.”

Elämäntapamuutos-projektit, ravintovalmennus ja -luennointi, palautumisen optimointi ja ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittäminen.

”Organisoin ja pyöritän erilaisia projekteja ja hyvinvointiohjelmia yrityksille ja näistä isoin on jo vuodesta 2014 toteutettu ForMare -hyvinvointiohjelma Suomen merenkululle.”

Harrastukset ja urheilutausta:

Potkunyrkkeily, maastopyöräily, voimaharjoittelu, pappalätkä

fullsizeoutput_11f1.jpeg

atte koski

Fysioterapeutti / fysiikkavalmentaja Helsinki

Olen fysioterapeutti (AMK) sekä yleisurheiluvalmentaja nuorisourheilun juoksulajeissa. Oma urheilutaustani löytyy kilpapyöräilyn sekä jääkiekon puolelta. 

 

Vastaanotollani käy eritasoisia liikkujia kansainvälisen tason urheilijoista aina harrastustason kuntoilijoihin. Fysioterapian keskiössä on löytää tavoitteen mukaisia tuloksia niin, että arkeen ja urheiluun voidaan palata turvallisin mielin ja vahvempana kuin ennen.

 

Toimin myös fysiikkavalmentajana, ja vastaanotolle voi myös tulla ilman vammaa esimerkiksi tilanteessa, jossa harjoittelu ei tunnu etenevän halutulla tavalla. 

 

Kielet: suomi, englanti.

IMG-20240406-WA0002_edited_edited.jpg

bottom of page