Mikael Paajanen

Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK)

Fysiikkavalmentaja, kuntotestaus, voimavalmennus,  elämäntapamuutokset

Kielet: Ruotsi, suomi, englanti

Vahvuusalueet ja kiinnostuksen kohteet:

Henkilökohtainen valmennus laaja-alaisesti, erityisen paljon annettavaa Mikaelilla on kamppailu-urheilijoiden suorituskyvyn lisäämiseen. Kuntoilijoiden kestävyysvalmennus, sekä kestävyyden ja voimaharjoittelun järkevä yhdistäminen kuuluu myös vahvuusalueisiiin. 

 

”Valmennan niin kovan tason urheilijoita kuin ihmisiä, joiden tavoitteena on elämäntapamuutos ja kaikkea siltä väliltä. Kaikki valmennus perustuu tieteeseen ja omaan kokemukseen.”

Mikael on hyvin perehtynyt ja kokenut kuntotestaaja, jolla on tuhansien testauksien kokemus. Hän tekee testauksen pohjalta kestävyysvalmennusta- ja ohjelmointia.

 

”Toimin myös kuntotestaajana ja pyrin jatkuvasti kehittämään testaustoimintaamme. 2015 aloitimme suorien hapenottotestien tekemisen omilla laitteilla ja nykyään se on yksi tärkeimmistä palveluistamme.”

Elämäntapamuutos-projektit, ravintovalmennus ja -luennointi, palautumisen optimointi ja ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittäminen.

”Organisoin ja pyöritän erilaisia projekteja ja hyvinvointiohjelmia yrityksille ja näistä isoin on jo vuodesta 2014 toteutettu ForMare -hyvinvointiohjelma Suomen merenkululle.”

Harrastukset ja urheilutausta:

Potkunyrkkeily, maastopyöräily, voimaharjoittelu, pappalätkä

fullsizeoutput_11f1.jpeg

Heini Salmi

Personal trainer (sert.)

Elämäntapamuutokset, kehon paino-ja liikkuvuusharjoittelu, kuntosaliohjaus, suorituskyvyn optimointi.

Kielet: Suomi, englanti, ruotsi

Vahvuusalueet ja kiinnostuksen kohteet:

Henkilökohtainen valmennus, erityisesti pitkäaikaisen hyvinvoinnin edistäminen ja elämätapamuutosprojektit. 

 

"Starttasin oman polkuni liikunta-alalla jo hyvin nuorena. Kuuden vuoden aikana olen ohjannut niin yksilöasiakkaita kuin ryhmiä, nuorista aina seniori ikäisiin asti. Olen ollut tukena useissa eri elämäntapamuutoksissa sekä tuonut liikunnan iloa ja monipuolisuutta pysyväksi osaksi lukuisten ihmisten arkea," Heini valottaa.

 

Heinin ajatuksessa hyvinvointi kuuluu kaikille ja hän näkeen sen monimuotoisena kokonaisuutena. Nainen opiskelee parhaillaan viimeistä vuotta fysioterapiaa ja kuvailee erityisiä kiinnostuksen kohteiksiin mm. tuki- ja liikuntaelimistönvaivat (hoito sekä ennaltaehkäisy), psykofyysinen fysioterapia, lantionpohjan fysioterapia sekä kansanterveyden fysioterapia.

 

"Tarjoan valmentajana sinulle avaimet kohti parempaa fyysistä kuntoa, tuen ja opastan elämäntapamuutoksissa sekä autan kehon liikkuvuuden ja voiman lisäämisessä," Heini täsmentää, ja jatkaa, "Haluan aina ensisijaisesti toimia ihmisenä ihmiselle, ottaen kokonaisvaltaisesti huomioon eri elämänosa-alueet ja harjoitteluun vaikuttavat tekijät. Antaen parhaan mahdollisen avun ja tutkittuun tietoon perustuvan ammattitaitoni käyttöösi."

Harrastukset ja urheilutausta:

Tanssi, Jooga, Ilma-akrobatia, Voimaharjoittelu (kuntosali), Juoksu/Pyöräily

IMG_20210304_151316.jpg

Koulutukset:

Sertifioitu kuntosaliohjaaja

– Trainer Lab 2014

Sertifioitu Personal trainer

– Trainer Lab 2015

 

Fysioterapia opinnot, sis.mm.8vkon työharjoittelu (297h) urheilufysioterapian parissa ja Opinnäytetyö psykofyysisen fysioterapian ympäriltä.

- Jyväskylän ammattikorkeakoulu 2017- (kesken)

Lisäkoulutuksina mm. Juha Hulmin sekä Timo Haikaraisen ”Optimoi voimantuottosi” koulutus, Jyväskylän yliopisto.

Työ- ja valmennuskokemus:

Personal trainer/ valmentaja

– R5 Athletics and Health Oy 2021- 

Personal trainer/ valmentaja

– Heini Salmi Oy 2019- 

Personal trainer

– Elite Trainers Oy 2017- 2019

Personal trainer

– Imperial Health Club Oy 2015 – 2017           

 

Personal trainer

– Elixia Finland Oy 2014-2015

            

Seuraa Heiniä somessa:

@heinisalmi

  • Instagram

Heinin tarjoamat palvelut: 

- Henkilökohtainen valmennus