top of page

Kiitokset vuodesta 2019 ja muutokset tulevalle vuodelle!

Vuosi vierähti uusissa tiloissa Metsälässä vauhdikkaasti ja hommat on lähteneet rullaamaan hienosti! Kiitos kuulu kaikille teille jotka olette palveluitamme vuoden mittaan hyödyntäneet. Teidän toiveitanne on kuultu, ja ensi vuonna tulemme lisäämään pienryhmäharjoittelua ja pitämään kursseja säännöllisesti. Kurssien ja ryhmävalmennusten jaksotus selkeytyy 3 kolmeen, kukin 4 kuukautta kestävään jaksoon (kevät, kesä, syksy). Alla esimerkkinä Nooran pienryhmävalmennuksen tiedot, jotka alkavat heti vuoden vaihteen jälkeen. Jos olet kiinnostunut, varaathan paikkasi heti!


Päivityksiä välineistöön ja hinnoitteluun

Vuoden aikana olemme investoineet niin tilojen viihtyvyyteen kuin hankkineet uutta kalustoa, joista uusin Concept 2 -soutulaite, jolla hoituu hyvin niin alkulämmittelyt, pidemmät kestävyys treenit kuin hapenottokykytestitkin. Triathlon-valmentaja Tiinaa ilahduttaa, että Triathlon-testin voi tehdä myös omalla pyörällä harjoitusvastusta hyväksi käyttäen.


Hinnoitteluun tulee pieniä muutoksia, lähinnä indeksi-korotuksen verran, mutta samalla valmennuspakettien variointi ja hinnoittelu vapautuu. Edelleen 10 kerran valmennuspakettien valmennukset ovat yksittäiskertaa edullisempia, mutta nyt asiakas voi sisällyttää pakettiin helposti tarvittavia lisäpalveluita, kuten Inbody-kehonkoostumusmittaukset, laajemmat ja spesifimmät ohjelmoinnit oman tavoitteen mukaan (mm voima, kestävyys, liikkuvuus, nopeus, kuntoutus) tai hapenottotestit.


Hinnat nousevat vasta vuoden vaihteessa joten jos teet ajanvaraukset tammikuulle nyt, saat ne edullisemmalla hinnalla. Uuden hinnaston löydät osoitteesta www.r5.fi/hinnasto.


Uusi muutos on myös uusille asiakkaille tarjottu 30min maksuton konsultaatio, jossa valmennuksesta ja tavoitteesta pääsee keskustelemaan ilman stressiä maksuista. Kysythän myös mahdollisuutta pari-treeniin ja lähde kaverin kanssa kehittymään!


Uudet nettisivut ja ajanvarausjärjestelmä tehostaminen

Www.r5.fi on uudistunut ja käyttöönotettu tänään 18.12.19. Sivuilla saattaa olla vielä hieman hienosäätöä vaativia kohtia ja kaikkien bugeista sami@r5.fi osoitteeseen vielä tämän vuoden puolella ilmoittaneiden kesken arvotaan kehonhuolto setti sisältäen Black Roll Pro -foam rollerin ja Trigger piste pallon (arvo 55€). Ajanvarausjärjestelmä on edelleen tutussa osoitteessa https://www.varaaheti.fi/r5varaus, mutta ensi vuoden alusta kaikki valmentajat löytyvät kalenterista. Tämä on helpottanut erityisesti kuntotestauksien varausta sillä nyt testausajankohtia on enemmän tarjolla.

Myös paljon kehuja saanut R5-podcast löytyy nykyään laajemmin, mm spotifystä, pistäkäähän kuunteluun!


Kiitos kaikille tästä vuodesta!

Rentouttavaa joulua ja voimakasta uutta vuotta toivottaa,

Sami Pesonen ja muu R5-tiimi 

Tammikuussa 2020 starttaa monta voimaharjoitteluun keskittyvää ryhmävalmennusta, valitse omasi. Järjestän 6 hengen STRONG BODY -ryhmävalmennuksen sekä kaksi 3 hengen VOIMAVALMENNUSRYHMÄÄ.

3 HENGEN PIENRYHMÄVALMENNUS (20.1.2020 - 25.5.2020)

3 hengen pienryhmävalmennus on loistava tapa saada henkilökohtaista valmennusta, mutta yksilövalmennusta huokeampaan hintaan. Yhteistreenit 3 hengen tiiviissä porukassa 1 x viikossa. Saat järkevät ohjeistukset myös omatoimisiin treeneihin, joilla kehityt varmasti. 💪

🔹 Minkälaisia treenejä?

Jokaisella treenikerralla käydään koko kroppa läpi ja tunnin aikana pääroolia näyttelevät kuningasliikkeet: kyykky, maastaveto, penkkipunnerrus ja leuanveto. Ei tarvitse osata täydellisesti liikkeitä, mutta vaatimuksena on, että olet joskus liikutellut rautaa ja edellä mainitut liikkeet ovat hallussa.

🔹 Mitä tämä 3 hengen valmennus sisällään

- Yhteiset treenit 1 x viikossa yksityisellä salilla Metsälässä - Nousujohteisen treeniohjelman valmennuksen ajalle - Lisäksi ohjeet omatoimisiin treeneihin - FB-ryhmän, jossa voit kysyä valmentajalta neuvoja myös tapaamisten ulkopuolella - SykeTribe -käyttöoikeuden valmennuksen ajalle, jossa seuraat kehitystäsi - Valmentajan sekä muiden kurssilaisten tuki

🔹 Aikataulut & Hinnat

Täytetään siten, että ryhmän nro. 1 tulee olla täynnä ennen kuin täytetään valmennusryhmä nro 2. Yhteen ryhmään mahtuu 3 henkilöä.

RYHMÄ 1 (JÄLJELLÄ 1 PAIKKA)

- Treenikausi 20.1.2020 - 25.5.2020 (yhteensä 18 treenikertaa) - Treenit joka maanantai klo 17.30 - 18.30 - Osoite: Läkkisepäntie 20 b, Helsinki

- HINTA: 168 € / kk / hlö (laskutus 4 -erässä)

RYHMÄ 2

- Treenikausi 22.1.2020 - 20.5.2020 (yhteensä 18 treenikertaa) - Treenit joka keskiviikko 17.00- 18.00 - Osoite: Läkkisepäntie 20 b, Helsinki

- HINTA: 168 € / kk / hlö (laskutus 4 -erässä)

🔥STRONG BODY 2020🔥

15.1.2020 – 13.6.2020 (yhteensä 43 treeniä)

Treenit

- Keskiviikkoisin klo. 18-19

- Lauantaisin klo. 10-11

Ryhmään mahtuu sisään ainoastaan 6 henkilöä! (TÄYNNÄ)

🔹 Mitä sisältää?

- 2 x yhteiset treenit viikossa (käydään koko kroppa läpi, toinen treeneistä yläkroppapainotteinen, toinen alakroppapainotus)

- SykeTribe -käyttöoikeuden valmennuksen ajalle

- Nousujohteiset ohjelmat 5 kuukauden ajalle siten, että mennään 1 kk blokeissa. Suomeksi: joka kuussa tulee treeniohjelmiin jotain uutta. Lihasmassan kasvatusta ja voiman lisäämistä olisi tarjolla 😉

- Lisätreeniohjelmat Sykkeeseen, jos haluaa treenata 3 x vkossa

- FB-ryhmän, jossa voit kysyä valmentajalta neuvoja myös tapaamisten ulkopuolella

- Yleisohjeistus kestävyystreeniin jos haluaa kohottaa myös kestävyyskuntoa

- Kausi starttaa LUENNOLLA, jossa käydään voimaharjoittelun pääkohdat läpi ja esim. miten yhdistät kestävyysliikunnan viikkokalenteriisi. Näin teille avautuu paremmin miksi me tehdään niin kuin tehdään. Toisin sanoen, kauden ensimmäisenä lauantaina pidetään pidempi sessio, jossa luento + treeni , kesto n. 90 min

- HINTA 5 KUUKAUDEN RYHMÄVALMENNUKSELLE: 180€ kk /hlö (laskutus 5 erässä)

📢 MUUTA TÄRKEÄÄ INFOA 📢

Vaatimuksena ryhmiin pääsemiseksi on, että kuntosaliharjoittelusta (tai vastaavasta voimailuista) on taustaa vähintään 1 vuosi. Tekniikoiden ei tarvitse olla priimaa, niitä voidaan viilata kurssilla. Kyykyt, maastavedot ja penkkipunnerrukset tulisi olla jokseenkin tuttuja, koska kyseessä ei ole alkeiskurssi. Jos olet epävarma siitä, voitko osallistua kurssille, kysy à noora@shapeup.fi

Voit myös varata ajan maksuttomaan konsultaatioon, jossa voit tulla tutustumaan minuun sekä saliin. Tämä ei sido mihinkään.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikan varaat maksamalla 100€ varausmaksun.

75 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page