top of page

Juho Kuusisaari

Osteopaatti (AMK)

Henkilökohtainen- ja pienryhmävalmennus 

Kielet: Suomi, englanti

Vahvuusalueet ja kiinnostuksen kohteet:

 

Voimavalmennus, urheilijoiden fysiikkavalmennus, nopeusvoimavalmennus, voima- ja kestävyysharjoittelun yhdistäminen, monipuolinen suorituskyvyn ja urheilullisuuden edistäminen, kuntouttava harjoittelu ja kivun kanssa harjoittelu.

 

"Tarjoan voima- ja fysiikkavalmennusta niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin harrastajille ja urheilijoille. Tällä hetkellä talliini kuuluu erityisesti eri voimalajien ja nopeuspainotteisten urheilulajien urheilijoita." Juho kiteyttää.

 

"Olen suorituskyvyn lisäksi kiinnostunut kipujen ja loukkaantumisten kanssa harjoittelusta. Ajattelen, että kuntoutus ja suorituskyky muodostavat yhdessä luonnollisen jatkumon." mies kertoo. Juho työskentelee aktiivisesti myös loukkaantuneiden urheilijoiden kanssa ja huomioi myös tarvittaessa kivut sekä loukkaantumiset harjoitusohjelmassa parhaan tuloksen aikaansaamiseksi.

Juho pyrkii toteuttamaan valmennusta biopsykososiaalisessa viitekehyksessä, eli suorituskyvyn kehittämisen ympäriltä huomioidaan myös ihmisen elämäntilanne kokonaisuutena. Valmennuksessa on aina tavoitteena valmentaa ihmistä, eikä vain fyysisiä ominaisuuksia.

 

Valmennuksen runkona on alusta alkaen täysin yksilöity harjoitusohjelma, mutta suunnitelma on aina valmis elämään reaaliajassa ​sen hetkisen tilanteen mukaan. Hyvin suunniteltu harjoitusohjelma auttaa kuitenkin asettamaan ja seuraamaanyhdessä asetettuja tavoitteita.

 

Harrastukset ja urheilutausta:

 

"Alkuperäinen taustani on yleisurheilusta ja parkourista, eli hyvin nopeuspainotteisista lajeista. Fysiikkaharjoittelun kautta kiinnostuin voimaharjoittelusta ja monipuolisen fysiikan kehittämisestä. Voimailun puolelta olen harjoitellut aktiivisesti voimanostoa, lisäpainoleuanvetoa ja voimamieslajeja. Tällä hetkellä harjoittelen tavoitteellisesti voimanostoa sekä lisäpainoleuanvetoa ja ylläpitävästi pikajuoksua." Juho paljastaa taustastaan.

juho.jpg

Koulutukset:

 

Osteopaatti AMK 2020

- Metropolia Ammattikorkeakoulu

 

*täydentyy myöhemmin*

 

Työ- ja valmennuskokemus:

 

Valmennus 2020-

- R5 Athletics and Health

 

Koulutukset ja valmennus, perustajajäsen 2019-

- Suorituskykyvalmentaja

 

Työharjoittelu osteopaatti 2017-2020

- Positia/Metropolia

 

Valmennus 2020-

- Revolution training

 

Yksilövalmennus 2018-

- tmi Juho Kuusisaari

 

​Esimiestehtävät, valmennus 2012-

- Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

 

Yksittäiset vaihtelevat valmennus ja liikunnanohjaustyöt 2015-

Seuraa Juhoa somessa:

@juhokuu

  • Instagram

Juhon tarjoamat palvelut: 

- Henkilökohtainen valmennus

- Pienryhmävalmennus

bottom of page