top of page

Leena Hietanen

Bachelor in sports and health, CF L1-trainer

 Henkilökohtainen valmennus, kuntotestaus, ryhmäliikuntaohjaus

Kielet: suomi, englanti, ranska

Vahvuusalueet ja kiinnostuksen kohteet:

Toiminnallinen harjoittelu, painonnosto, voimaharjoittelu, elämäntapamuutokset, urheiluvalmennus, olympianostot, voimistelu

Koko nuoruuden ja aikuisiän Leena on harrastanut palloilulajeja, ja viihtynyt kuntosaleilla kirjaimellisesti maailmalla. Viimeisimpänä on CrossFit-harrastus, joka alkoi loppu vuonna 2015.

2017 oli iso alanvaihto edessä ja reilun vuosikymmenen ura matkailualalla vaihtui Pariisista Kajaaniin Sports and Leisure Managementin opintoihin. Opinnot painottuivat vahvasti valmennukseen ja Leenan oman lajin eli CrossFitin ympärille.

”Valmennusfilosofiaani kuuluu, että olen ihmislähtöinen, valmennukseni perustuu tieteeseen ja on kauaskantoinen pienillä askeleilla. Haluan tuntea asiakkaani ja heidän tavoitteensa, rohkaista sekä tukea heitä saavuttamaan tavoitteensa. Valmentajana haluan olla helposti lähestyttävä.", Leena valaisee.

 

Leena on kouluttautunut kuntotestaajaksi R5 kokeneiden testaajien opastamana ja pääsikin kuntotestaajan työhön kiinni kesällä 2019. Asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden selvittämiseen ja harjoittelun suunnittelun pohjaksi testaus toimii hyvänä apuvälineenä.

"Asiakkaani on myös erilaisia ja se just onkin mahtavaa, että kukaan ei ole samanlainen vaan aina saa miettiä uudet kuviot kaikkien kanssa. Muutoinkin arvostan yksilöllisyyttä, sama muotti ei vaan sovi kaikille. Mitä personoidumpaa, sen parempaa.”, Leena kuvaa asiakaskuntansa monipuolisuutta.

Harrastukset ja liikuntatausta:

Nykyään harrastus on CrossFit ja se onkin niin monipuolista, että saatan yhdessä treenissä tehdä olympianostoja, vetää soutuintervalleja ja nappailla varpaita tankoon. Haasteellisuus on avain mun mielenkiinnon syttymiseen.

Nuoruusiässä harrastin mm. pesäpalloa ja salibandya. Aikuusiässä kestävyysjuoksu tuli ryhmäliikuntoineen etusijalle. Välissä harrastin hieman thainyrkkeilyä ja kamppailulajit ovat lähellä sydäntä.

leena.jpg

Koulutukset:

Restonomi, matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma 2011

- Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Sports and Leisure Management 2017-

- KAMK

liikunta-alan vaihto-opinnot

- Université Paris-Est Marne-la-Vallée, Ranska

CrossFit Level 1-Trainer 2018

- CrssFit Inc.

Työ- ja valmennuskokemus:

Valmentaja, kuntorestaaja

- R5 Athletics and Health

Valmentaja

- CrossFit Central Helsinki

Seuraa Leena somessa:

@coach_lennu

  • Instagram

Leenan tarjoamat palvelut: 

- Suora hapenottokykytesti

- Henkilökohtainen valmennus

bottom of page