top of page

Mikael Paajanen

Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK)

Fysiikkavalmentaja, kuntotestaus, voimavalmennus,  elämäntapamuutokset

Kielet: Ruotsi, suomi, englanti

Vahvuusalueet ja kiinnostuksen kohteet:

Henkilökohtainen valmennus laaja-alaisesti, erityisen paljon annettavaa Mikaelilla on kamppailu-urheilijoiden suorituskyvyn lisäämiseen. Kuntoilijoiden kestävyysvalmennus, sekä kestävyyden ja voimaharjoittelun järkevä yhdistäminen kuuluu myös vahvuusalueisiiin. 

 

”Valmennan niin kovan tason urheilijoita kuin ihmisiä, joiden tavoitteena on elämäntapamuutos ja kaikkea siltä väliltä. Kaikki valmennus perustuu tieteeseen ja omaan kokemukseen.”

Mikael on hyvin perehtynyt ja kokenut kuntotestaaja, jolla on tuhansien testauksien kokemus. Hän tekee testauksen pohjalta kestävyysvalmennusta- ja ohjelmointia.

 

”Toimin myös kuntotestaajana ja pyrin jatkuvasti kehittämään testaustoimintaamme. 2015 aloitimme suorien hapenottotestien tekemisen omilla laitteilla ja nykyään se on yksi tärkeimmistä palveluistamme.”

Elämäntapamuutos-projektit, ravintovalmennus ja -luennointi, palautumisen optimointi ja ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittäminen.

”Organisoin ja pyöritän erilaisia projekteja ja hyvinvointiohjelmia yrityksille ja näistä isoin on jo vuodesta 2014 toteutettu ForMare -hyvinvointiohjelma Suomen merenkululle.”

Harrastukset ja urheilutausta:

Potkunyrkkeily, maastopyöräily, voimaharjoittelu, pappalätkä

fullsizeoutput_11f1.jpeg

JANNE SAKSA

Fysioterapeutti  Helsinki

Erikoistuminen fysioterapeuttina

 

Kielet:

Suomi

Olen fysioterapeutti ja työskennellyt vuodesta 2018 nuorten urheilijoiden kanssa aluksi Fysioprofessionals Oy:ssä ja myöhemmin Terveystalossa.

Olen testannut yli 350 nuorta urheilijaa ja toiminut yhteistyössä mm. Jokereiden, Kiekko-Vantaan, JÄPS:n ja EPS:n juniorien kanssa. Joukkueiden lisäksi minulla on ollut myös yksilöitä valmennuksessa.

Fysioterapia-asiakkaina vahvin osaamiseni on urheiluvammojen ehkäisyssä ja kuntoutuksesta. Varsinkin jääkiekkoilijoille tärkeä lonkan ja lantion-alue on minulla hyvin hallussa.

.

20240301120911_IMG_7697.jpg

bottom of page