Volunteers

Visio

Tarjota ammattitaidolla kokonaisvaltaisesti toiminta- ja suorituskykyä kehittäviä terveys- ja valmennuspalveluita, joiden ohjelmointi perustuu yksilöllisiin testituloksiin ja menetelmät pohjautuvat tutkittuun tietoon.

Arvot

  • ammattimaisuus ja asiakaslähtöisyys

  • tuloksellisuus ja tehokkuus

  • yksilöllisyys ja yhteistyö

 

MEidän tarina

R5 Athletics and Health aloitti toimintansa 2010 viiden valmentajan voimin. Ison haastaan yritys otti aloittaessaan Formare-hyvinvointi projektin vuonna 2014 yhdessä Merimiespalveluliiton kanssa, joka jatkuu edelleen. Toiminta on kasvanut ja nyt tiimi koostuu yli kymmenestä terveys- ja liikunta-alan ammattilaisesta. 

Siirtyminen isompiin tiloihin vuoden 2019 alussa on mahdollistanut palveluiden tuottamisen laajemmassa mittakaavassa ja isommalle asiakaskunnalle. 

Vahvasti toiminnan keskiössä ovat säilyneet kuntotestaus ja henkiläkohtainen valmennus. Terveyspalvelut, erityisesti hieronta, jalkaterapia ja fysioterapia, ovat ottaneet myös vankan roolin yrityksen palvelurakenteessa. 

R5 Athletics and Health pyrkii jatkossakin tarjoamaan laadukkaita terveys-, valmennus- ja kuntotestauspalveluita, kaikkia saman katon alta.