Tammikuussa ryhmätreenit jatkuvat Metsälässä upouudella salilla! Uusissa tiloissa treenitilaa on ruhtinaalliset 100 m2 ja monipuoliset välineet, joten ainakaan niistä ei kovan kunnon metsästys jää kiinni. Kausi alkaa maanantaina 14. tammikuuta 2019 ja siitä eteenpäin treenataan ryhmän kanssa 3 x viikossa aina juhannusviikolle saakka! Tavoitteena STRONG BODY! 

Kyseessä ei ole mikään vatsa-pakara-jumppa vaan treenaamme vaihtelevalla teemalla voimaa niin tangoilla, kahvakuulilla kuin kehonpainollakin. Voimakas keho kestää arjen haasteissa, joten jos kaipaat kovempaa kuntoa niin ilmoittaudu mukaan!

  • Jaan kauden (14.1.2019 -19.6.2019) neljään eri jaksoon, joiden välissä tulee aina palauttava viikko. Periodisointi takaa sen, että kauden alussa treenissä keskitytään turvalliseen tekniikkaan ja liikkeiden ”sisäänajoon.” Mitä pidemmälle kautta mennään, sitä enemmän nostetaan rautaa ja laitetaan kovempaa vaihdetta silmään! 

  • Ryhmätreenien pääpaino on voimaharjoittelussa, mutta kyllä siellä keskitytään liikkuvuuden lisäämisen sekä välillä myös nostetaan sykkeet kattoon. Riittävä liikkuvuus on edellytys turvalliselle harjoittelulle, joten siitä ei tingitä.

  • Kevennetyt viikot otetaan ohjelmistoon ja ne tulevat kuvioihin aina noin. neljän treeniviikon jälkeen.


MIKÄ TREENIRYHMÄ?

Kesällä 2018 alkoivat ohjaamani kesätreenit niin Pasilassa kuin Käpylässäkin ja siltä reissulta jäi porukka, jonka kanssa on treenattu sisätiloissa koko syksy. Nyt kun olen saanut ilon liittyä R5 Athletics and Health remmiin, saan heidän myötä upeat ja erityisesti voimaharjoitteluun soveltuvat tilat käyttöön Metsälässä. Näin ollen uusi treenikausi starttaa 14.1.2019 ja kestää aina juhannusviikolle saakka.

Pääroolissa treeneissäni on vapaapainoharjoittelu ja mm. kyykyn ja maastavedon tekniikan opettelu. Ryhmäkoko pysyy pienenä, koska haluan taata turvallisen ja henkilökohtaisen opastuksen kaikille. Monipuolinen harjoittelu takaa sen, että parannat voimaa, kestävyyttä sekä liikkuvuutta. Rajoitteet otan tarvittaessa myös huomioon treeneissä. Infoathan niistä ennakkoon.

Maksimissaan 15 hlöä otan mukaan, joten varaa paikkasi NYT!

Ryhmätreenit pyörivät jo nyt, joten tule ihmeessä testaamaan meininkiä jo ennen uutta vuotta! Kysy lisää ➡️ noora@shapeup.fi

AIKATAULU (KAUSI 14.1.2019 -19.6.2019)

✅ Ma 18 -19
✅ Ke 18-19
✅ La 10-11

HINTA

✅ Koko kausi 379 € (koko kaudella huikeat 65 treeniä) / Jos varaat kausikortin ennen 31.12.2018 saat sen hintaan 341,10€ (-10%)

✅ Kuukausikortti 89€

✅ 10-kortti 120 € (voimassa 3 kk ostopäivästä)

Maksun voi hoitaa useimmilla liikuntaseteleillä ja saldoilla, kausikortin voi maksaa vaikka kuukausittain laskulla. Jos ryhmäkoko paisuu, niin pistän enemmän tunteja pystyyn. Nyt siis kaveri, puoliso tai työkaveri mukaan!

HUOM! Hanki kausikortti ennen 31.12.2018 saat sen -10% edullisemmin! ????

MISSÄ?

Treenit järjestetään tammikuusta lähtien upouudella R5 Athletics &Health – treenisalilla Läkkisepäntie 20, Helsingissä. Pääset sinne autolla näppärästi ja julkisilla liikkuen mm. Käpylän juna-asemalta kävelymatkaa 180m! Treenitilaa tulee olemaan 100m2, joten ei muuta kun paikkaa ryhmätreeneistä varaukseen!

Tule mukaan hyvän mielen treeniryhmään ja ilmoittaudu NYT!

Ryhmävalmennukseen sitovat ilmoittautumiset ja lisäkyssärit →
noora@shapeup.fi

Näytä vähemmän