Voimaharjoittelulla tuloksia -pienryhmävalmennus

Nyt olisi tarjolla 4 kuukauden pienryhmävalmennus, jolla saat taatusti tuloksia! 4 hengen pienryhmävalmennuksessa otetaan voimaharjoittelu ja tekniikat haltuun yksilöllisellä otteella. Tarkoituksena on opetella perusliikkeiden turvalliset tekniikat, mutta toki myös nostaa voimatasoja.

Ryhmä soveltuu sellaisille, joilla on jo treenitaustaa, mutta ei tarvitse olla mikään konkari salilla. Jos olet epävarma siitä, voitko osallistua niin kysy ihmeessä lisää.

RYHMÄVALMENNUKSEN AIKATAULU 19.8 - 16.12

(vkolla 42 ei treenejä)

Sisältää yhteensä 17 x treeniä!

✅ Maanantaisin klo: 17.30 - 18.30

Hinta koko kurssilta 549€ eli vajaa 139€/kk.
 

✔️ Ryhmä kokoontuu kerran viikossa (MAANANTAISIN), mutta saat mukaasi ohjelmat & ohjelmoinnin, jolla treenaat myös omatoimisesti. 
 

✔️ Ohjelmat saat kätevästi Syke Tribe -ohjelmistoon, jossa voit pitää treenipäiväkirjaa ja paljon muuta. Toimii myös puhelimessa applikaation kautta, joten treeniohjelmat liikkuvat kätevästi kännykässä. 
 

✔️ Kurssi alkaa 19.8 ja kestää aina 16.12 saakka. Treenipaikkana toimii R5 Athletics & Health -sali Metsälässä, josta löytyy kaikki tarvittava voimakkaan kehon saavuttamiseen! 
 

✔️ Treenit maanantaisin klo. 17.30 - 18.30 (kurssilla yht. 17 x treenikertaa) Ensimmäisellä ja viimeisellä kerralla aloitetaan jo klo 17, jotta ehditään käydä tutustumiset, tavoitteenasetanta ym. läpi. Ensimmäinen ja viimeinen treenikerta kestää 1.5 h.
 

✔️ Paikan saat varattua itsellesi maksamalla 100€ varausmaksun ja loput jopa 4 erässä. Kurssin hinta yhteensä 549 €. Maksun voit hoitaa myös yleisimmillä liikuntaetuuksilla, kuten Smartum, E-passi ym…
 

✔️ Pääasiassa harjoittelemme vapailla painoilla, mutta otamme myös kehonpainoliikkeitä haltuun. Kyseessä ei ole mikään bodauskurssi vaan tarkoituksena on lisätä liikkuvuutta, voimaa sekä kehonhallintaa. Opetellaan turvalliset tekniikat mm. tankoharjoitteissa. Liikutaan perusasioiden äärellä ????


✔️ Kurssin aikana tulet oppimaan paljon uutta ja opit miten nousujohteisesti voi treenata salilla. Opit tangolla tehtävät perusliikkeet kuten kyykky, maastaveto, kulmasoutu ja penkkipunnerrus. Kurssin edetessä treeniohjelmia muokkaillaan sekä taustalla on selkeä ohjelmointi, jota seuraamme. Jos käyt yhteisillä treeneillä, seuraat ohjelmaa + teet kotiläksysi, et voi kun onnistua.


VARAA PAIKKASI NYT

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: noora@shapeup.fi tai puhelimitse 044 998 5780