Korona info

TOIMINTAMALLIT JA RAJOITUKSET R5 Athletics and Health Metsälässä 1.5.2021 - 

R5 Athletics and Health Metsälässä on voimassa tässä yhteenvedossa mainitut toimintamallit maailmantilanteesta sekä siirtymästä koronatasolle 2 johtuen. Noudatathan seuraavia ohjeita ja rajoituksia harjoitellessa salilla, kuntotestauksessa, hieronnassa tai vastaanotolla sekä itsenäisesi harjoitellessa kuntosalilla.

 

TOIMENPITEET JA TOIMINTAMALLIMME KORONATILANTEESSA

Nämä toimintamallit pohjautuvat tartuntalain mukaiseen päätöksen ja sen pohjalta ohessa kirjallinen suunnitelma siitä, miten ne mahdollistavat tosiasiallisen välimatkan pidon asiakkaille.

Odotamme jokaisen asiakkaamme noudattavan näitä toimintamalleja. Meillä kaikilla on yhteinen vastuu tässä koronatilanteessa. Kiitos yhteistyöstäsi jo etukäteen.

R5 palveluihin pääsee osallistumaan vain verkkovarauksen kautta, jolloin pystymme seuraamaan tiloissamme asioivien ihmisten määrää. Kaikki toiminta on yhdessä valmentajan tai terapeutin kanssa. Olemme rajanneet salimme maksimikapasiteettia, yhtä aikaa salillamme voi tällä hetkellä harjoitella alle 10 henkilöä.

Valmennus, vastaanotto ja kuntotestit tapahtuvat eri kaikki tiloissa ja niihin on omat sisäänkäynnit rappukäytävästä ja omat odotustilat. Yleisissä tiloissa oleskelua on rajoitettu, siivousta tehostettu ja käsiendesinfiointi mahdollisuus kaikissa tiloissa.

Tiloissamme huonekorkeutta on reilusti, koronan aikana olemme lisänneet tilojen ilmanvaihtoa. Harjoittelutilaa on yli 5m2 / osallistuja, jolloin turvallisten etäisyyksien ylläpitäminen on mahdollista.

Ryhmäliikunta ja isojen ryhmien harjoittelu on keskeytetty kokonaan. Pienryhmäharjoittelua toteutetaan rajoitetusti salin maksimikapasiteetin puitteissa.

 

Kertaathan toimintamallimme ennen asiointia R5 Athletics and Health Metsälässä:

•    Varathan aikasi ajanvarauskalenterista, ja tulethan paikalle sovittuna aikana, niin että odotustiloissa oleskelua tulee mahdollisimman vähän. Huomioi turvavälit muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Kuntosalille voit tulla omalla jäsenkortilla kuntosalin aikioloaikojen puitteissa.

•    Mikäli mahdollista, saavu valmennukseen, kuntotestiin ja vastaanotolle jo valmiiksi treeniasussa ja käytä pukutiloja mahdollisimman vähäiseen vaatevaihtoon. Toimi puku- ja pesutiloissa ripeästi, muut asiakkaat ja turvavälit huomioiden.

•    Muista ottaa mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Ja otathan myös omat tavarasi mukaan lähtiessäsi.

•    Salilla on käytössä rajatusti harjoittelupaikkoja, joka mahdollistaa runsaat turvavälit asiakkaille. Vältä turhaa liikehdintää salilla, mikäli salilla on muita treenaajia.

•    Puhdista salilla käyttämäsi matot ja välineet treenin jälkeen. Desinfiointiainetta ja pyyhkeitä on tarjolla salilla. Palauta välineet omille paikoilleen. Vältä turhaa koskettelua välineisiin, joita et käytä.

•    Pese kädet mennen tullen ja käytä käsidesiä, jota on tarjolla eri puolilla tiloissamme. Suosittelemme maskin käyttöä tiloissamme. Otathan oman maskin, mikäli mahdollista. Meiltä saat myös kertakäyttöisen maskin tarvittaessa. Henkilökuntamme käyttää maskeja kaikissa asiakastilanteissa.

•    Tehdään yhdessä meille turvalliset ja miellyttävät olosuhteet kehittymiselle!

MUUT TOIMINTAOHJEET R5 ATHLETICS AND HEALTH METSÄLÄSSÄ ASIOIDESSASI

•    Kasvomaskin käyttöä suositellaan, mikäli kasvomaskin käyttöön ei ole terveydellistä estettä. Käytäthän maskia saapuessa, pukutiloissa ja treeniä odottaessasi.

•    Käsienpesu mennen tullen on kaikista tärkein asia. Käytä myös käsidesiä.

•    Muistattehan kaikissa tiloissa antaa muille liikkujille tilaa ja pidetään riittävät turvavälit.

•    Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan! Mikäli olet sairaana tai ollut sairaana, määrätty karanteeniin tai muuten tunnet itsesi huonovointiseksi, pysythän ehdottomasti kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

•    Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia treenistä THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti.

 

Kun noudatamme näitä ohjeita ja toimintamalleja, meillä on mahdollisuus pitää sali auki ja toimia vastuullisesti.

 

R5 Tiimi kiittää yhteistyöstä

 

Laatinut:

Sami Pesonen,

sami@r5.fi, 0503274006

Jalkaterapeutti (AMK),

osakas R5 Athletics and Health