XMAS WORKSHOP 25-26.11

It's workshoptime!! ;)

Koko viikonlopun mittainen workshop joka pitää sisällään jotain jokaiselle. Kaikki tunnit ovat avointa tasoa eli kuka tahansa voi tulla tunneille, mutta toki on hyvää että on aikaiseempaa taustaa ja kokemusta dancehall ja muita street lajeista.

 

LA 25.11.2017 Etnofitness Pinkki Sali

12:00-13:30 Choreo Mix, Avoin Taso
Tällä tunnilla tehdään sarjaa ja choreo mix tarkoittaa että sekoitan eri tyyleijä ja choreo muistuttaa paljon mun muita dancehall fusion choreoita mitä opetan mm etnofitneksellä. Paljastan choreo biisin myöhemmässä vaiheessa mutta luvassa taatusti hyvää, energistä, asenne rikasta meininkiä :)

13:30-15:00 Tanssijan kehonhuolto Pinkki Sali
Saman kurssin pidin viime workshopissani ja sitä ollaan toivottu lisää. Kurssilla käydään läpi hyviä harjoituksia millä saat pidettyä kehon kuosissa tanssisalin ulkopuolellakin. Pilates tyyppisiä harjoituksia, liikkuvuus- ja rentoutumisharjoituksia sekä yleinen käsitys omasta ryhdistä ja miten voi olla kehotietoisempi omalla tanssitunnilla ja välttää turhia loukkaantu

Hinta;

1 x 1,5 h : 24 euroa
2 x 1,5 h : 42 euroa
3 x 1,5 h : 54 euroa
4 x 1,5 h : 66 euroa

Maksu suoritetaan paikan päällä joko kortilla tai käteismaksulla(Tasaraha).
Smartum liikunta ja kulttuurisetelit, Ticket Duo ja E-passi käy myös :)

Ilmoittautuminen;

Lähetä sitoava ilmoitus mari@r5.fi osoitteeseen.

Ilmoita nimi, puhelinnumero ja mille kursseille haluat osallistua sekä
miten suoritat maksun paikan päällä(Kortti, käteismaksu, muu).
Voit samaan s-postiin ilmoittaa myös kaverisi mukaan niin ei tarvitse lähettää erikseen ilmoitusta. Muista että ilmoittautuminen on sitoava ja mikäli peruu ilmoittautumisen viikkoa ennen workshoppia, pitää siihen olla sairaslomatodistus tai muu pätevä syy. Muussa tapauksessa osallistumismaksun lasku lähetetään s-postiin.


Toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsee mun kanssa fiilistelemään loppuvuoden workshoppia. Todella huippu setti tulossa

Tässä vielä maistiaisia mun aikaisemmista workshopeista

https://www.youtube.com/watch?v=bbM23Bn4dqU

https://www.youtube.com/watch?v=KPX2Q4Pa-os

https://www.youtube.com/watch?v=i68xw1QRQUI

https://www.youtube.com/watch?v=Kfx9kqREhiY

Seuraa mua instassa @r5tanssi_mari ja facebookissa mari lindström niin näet myös sitä katta mun choreoita ja tyyliä ;)

xoxo

Mari

SU 26.11.2017 Pinkki Sali

13:30-15:00 Dancehall Q-style akrobatiaa
Tätä on toivottu paljon. 1,5 h tiiviskurssi johon sisältyy puhtaasti dh q-style akrobatiaa. Erinomainen tilaisuus päästä harjoittelemaan oikein ajalla mm, olkapään yli kuperkeikkoja, liikkumista sulavasti lattiatasolla, käsilläseisontaa, päällä seisontaa, kärrynpyöriä jne. Taso on avoin eli kuka tahansa voi tulla mutta suositeltavaa olisi että on ainakin joskus käynyt dancehall q-style tunnilla tai on aikaisempaa kokemusta ihan perusakrobatiasta(kuperkeikat, kärrynpyörät). Tämä ei nyt tarkoita sitä että sinun kuuluu osata kaikki virheettömästi vaan ihan se että on jonkin näköinen käsitys harjoitteista. Muista että annan vaihtoehtoja kaikista liikkeistä ja teet aina oman tason mukaan. Tullaan tekemään harjoitteita sekä pareittain että oma toimisesti, liikutaan lattian poikki, ollaan peiliin päin. Tämä on mahtava tilaisuus päästä hiomaan akrobaattisia elementtejä dh q-style tanssissa ja jos et käy mun viikkotunneilla saat tästä erittäin hyvän koko kropan treenin ja varmasti opit uutta tai pääset parantamaan niitä nykyisiä taitoja ;) Rohkeasti siis mukaan!

15:00-16:30 Dh Fusion choreo Pinkki Sali
Toivottiin asennerikasta ja sopivasti härskiä sarjaa joten sitä myös saatte ;) Eli tällä vkl viimeisellä kurssilla tehdään dh fusion choreota erittäin vahvalla dancehall q-style tvistillä ;) Pääset siis kunnolla revittelemään näin pikkujoulu sesongin kunniaksi. Sarjassa on akribaattisia elementtejä eli akrobaatti kurssi ennen tätä on erittäin hyvä pohja. Biisin paljastan myöhemmin mutta lupaan että ette tule pettymään ;)