R5 athletics and health. Liikunta ja terveystiimimme, Helsinki

Mikael Paajanen, Toimitusjohtaja

Koulutus: Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2008-2012

Urheilutausta: Potkunyrkkeily, maastopyöräily, voimaharjoittelu

Valmentamani henkilöillä on erilaisia taustoja, sohvaperunoista huippu-urheilijoihin, mikä tuo mukavan lisämausteen työhöni. Viimeisen neljän vuoden aikana olen kuitenkin erikoistunut elämäntapamuutoksiin toimimalla ForMare työhyvinvointiohjelman kenttävastaavana ja valmentajana. Olen henkilökohtaisesti valmentanut n. sataa merenkulkijaa ja melkein saman verran yksityisasiakkaita maissa. Valmennus on pitkäkestoista ja sillä haetaan pysyviä tuloksia ja hyvinvointia.

 

 

 

 

 

 

Johan Lahti, Urheilijavalmennus

Koulutus: Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2009 - 2013. Opiskelen liikuntatieteiden maisteriksi (valmennus ja testausoppi). Työskentelin puolitoista vuotta Athlete Facorylla Kanadassa.

Urheilutausta: Urheilutaustani on laaja (jalkapallo, nyrkkeily, juoksu - maratooni, pikajuoksu ym.) mutta isoin urheilullinen saavutus tähän menneessä on Suomen mestaruus Thai-nyrkkeilyssä 60 kg sarjassa.

Mari Lindström, Tanssi

Koulutus: Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2007-2011.

Urheilutausta: Harrastan ja kilpailen Dancehall- ja streettanssissa. Voimaharjoittelu ja kehonhuolto on myös lähellä sydäntä ja ne tukevat omaa lajia loistavasti.

Jacob Jungell

 

Jacob Jungell, Testivastaava 

Koulutus: Liikuntatieteiden maisteri, Jyväskylän yliopisto 2013 – 2015 (Valmennus- ja testausoppi). Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2008 - 2011.

Urheilutausta: Laji joka on lähin sydäntäni on alppihiihto, jossa kilpailin 7 vuotta juniorina ja jossa myöhemmin olen toiminut valmennustehtävissä. Tänä päivänä liikuntaharrastuksiini kuuluvat kamppailu-urheilu, voimaharjoittelu, lenkkeily ja pyöräily. Nuorempana on myös tullut harrastettua mm. jalkapalloa, tennistä, squashia.

 

Benjamin Lemberg

 

Benjamin Lemberg, Ryhmäliikuntavastaava

Koulutus: Koulutettu hieroja, Folkhälsan 2016-2017. Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2006-2010,  Personal Trainer, Trainerlab 2013. Bodyweight Training Coach Level 1, Compactfit 2015

Urheilutausta: Voima/kehonpainoharjoittelu, Thainyrkkeily, Jalkapallo, Käsipallo

Jonas Wikström

 
 
Jonas Wikström, Henkilökohtainen valmennus
 
Koulutus: Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2008 - 2012. Painonnoston ohjaajakoulutus 2 (PNOK 2)
 
Urheilutausta: Kamppailulajit, voimaharjoittelu ja painonnosto
Jenni Flinkman


Mira Leskinen

Koulutus: Liikunnan- ja vapaa- ajan koulutusohjelma (AMK), Vierumäki 2012-2016, Uinnin ja triathlonin 1- tason ohjaajakoulutus

Urheilutausta: Harrastan ja kilpailen triathlonissa. Tämän lisäksi uinti ja kestävyysurheilu ovat lähellä sydäntä. 

Ravitsemusterapeutti Jenni Flinkman

Koulutus: Terveystieteiden maisteri TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti sekä liikuntalääketieteen opinnot

Tausta: Osaamisalueita muun muassa liikkujan-/urheilijan ravitsemus, lihavuus ja painonhallinta, suolisto-oireet sekä sairauskohtainen ravitsemus

 

 


Nikolai Zharkevich, Urheiluhieroja

Koulutus: Koulutettu urheiluhieroja (SUHO 2012)

Urheilutausta: Taustani on koripallosta, jota olen itse harrastanut ja valmentanut monta vuotta

Turku

Aku Borenius

Koulutus: Pohjakoulutuksena liikuntaneuvoja (Varalan Urheiluopisto 2008-2010) ja fysioterapiaopintoja. Tämän lisäksi paljon kurssituksia, mm. personal trainer -tutkinto (FISAF 2009 ja tätä edeltäneet kurssitukset liikunnan ja ravinnon osalta), kasvatustieteiden perusopinnot (Tampereen avoin yliopisto 2010) ja erilaisia lajikurssituksia esim. kahvakuulasta, yleisurheilusta ja kuntonyrkkeilystä.

Urheilutausta: Urheilutaustani on monipuolinen. Suurimmat intohimon kohteeni aktiivivuosinani olivat jalkapallo, yleisurheilu ja murtomaahiihto. Nykyään pallo- ja mailapelit ja voimaharjoittelu ovat lähinnä sydäntä. 2010 vuodesta alkaen olen toiminut päätoimisena valmentamisen parissa kunto- ja terveysliikkujia auttaen. Mukaan mahtuu myös yksilö- ja joukkueurheilijoita, erilaisia ryhmävalmennuksia, juoksukoulua ja laadunvalvonta- ja koulutustehtäviä.