R5 athletics and health. Liikunta ja terveystiimimme, Helsinki

Mikael Paajanen, Toimitusjohtaja

Koulutus: Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2008-2012

Urheilutausta: Potkunyrkkeily, maastopyöräily, voimaharjoittelu

 

 

 

 

 

 

Johan Lahti, Urheilijavalmennus

Koulutus: Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2009 - 2013. Opiskelen liikuntatieteiden maisteriksi (valmennus ja testausoppi). Työskentelin puolitoista vuotta Athlete Facorylla Kanadassa.

Urheilutausta: Urheilutaustani on laaja (jalkapallo, nyrkkeily, juoksu - maratooni, pikajuoksu ym.) mutta isoin urheilullinen saavutus tähän menneessä on Suomen mestaruus Thai-nyrkkeilyssä 60 kg sarjassa.

Mari Lindström, Tanssi

Koulutus: Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2007-2011.

Urheilutausta: Harrastan ja kilpailen Dancehall- ja streettanssissa. Voimaharjoittelu ja kehonhuolto on myös lähellä sydäntä ja ne tukevat omaa lajia loistavasti.

Jacob Jungell

 

Jacob Jungell, Testivastaava 

Koulutus: Liikuntatieteiden maisteri, Jyväskylän yliopisto 2013 – 2015 (Valmennus- ja testausoppi). Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2008 - 2011.

Urheilutausta: Laji joka on lähin sydäntäni on alppihiihto, jossa kilpailin 7 vuotta juniorina ja jossa myöhemmin olen toiminut valmennustehtävissä. Tänä päivänä liikuntaharrastuksiini kuuluvat kamppailu-urheilu, voimaharjoittelu, lenkkeily ja pyöräily. Nuorempana on myös tullut harrastettua mm. jalkapalloa, tennistä, squashia.

 

Benjamin Lemberg

 

Benjamin Lemberg, Ryhmäliikuntavastaava

Koulutus: Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2006-2010,  Personal Trainer (Trainerlab 2013), Bodyweight Training Coach Level 1 (Compactfit 2015)

Urheilutausta: Voima/kehonpainoharjoittelu, Thainyrkkeily, Jalkapallo, Käsipallo

Jonas Wikström

 
 
Jonas Wikström, Henkilökohtainen valmennus
 
Koulutus: Liikunta ja terveyden edistäminen (AMK), Arcada 2008 - 2012. Painonnoston ohjaajakoulutus 2 (PNOK 2)
 
Urheilutausta: Kamppailulajit, voimaharjoittelu ja painonnosto
Jenni Flinkman


Mira Leskinen

Koulutus: Liikunnan- ja vapaa- ajan koulutusohjelma (AMK), Vierumäki 2012-2016, Uinnin ja triathlonin 1- tason ohjaajakoulutus

Urheilutausta: Harrastan ja kilpailen triathlonissa. Tämän lisäksi uinti ja kestävyysurheilu ovat lähellä sydäntä. 

Ravitsemusterapeutti Jenni Flinkman

Koulutus: Terveystieteiden maisteri TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti sekä liikuntalääketieteen opinnot

Tausta: Osaamisalueita muun muassa liikkujan-/urheilijan ravitsemus, lihavuus ja painonhallinta, suolisto-oireet sekä sairauskohtainen ravitsemus

 

 


Nikolai Zharkevich, Urheiluhieroja

Koulutus: Koulutettu urheiluhieroja (SUHO 2012)

Urheilutausta: Taustani on koripallosta, jota olen itse harrastanut ja valmentanut monta vuotta

Turku

Aku Borenius

Koulutus: Pohjakoulutuksena liikuntaneuvoja (Varalan Urheiluopisto 2008-2010) ja fysioterapiaopintoja. Tämän lisäksi paljon kurssituksia, mm. personal trainer -tutkinto (FISAF 2009 ja tätä edeltäneet kurssitukset liikunnan ja ravinnon osalta), kasvatustieteiden perusopinnot (Tampereen avoin yliopisto 2010) ja erilaisia lajikurssituksia esim. kahvakuulasta, yleisurheilusta ja kuntonyrkkeilystä.

Urheilutausta: Urheilutaustani on monipuolinen. Suurimmat intohimon kohteeni aktiivivuosinani olivat jalkapallo, yleisurheilu ja murtomaahiihto. Nykyään pallo- ja mailapelit ja voimaharjoittelu ovat lähinnä sydäntä. 2010 vuodesta alkaen olen toiminut päätoimisena valmentamisen parissa kunto- ja terveysliikkujia auttaen. Mukaan mahtuu myös yksilö- ja joukkueurheilijoita, erilaisia ryhmävalmennuksia, juoksukoulua ja laadunvalvonta- ja koulutustehtäviä.