R5 rekrytointi

Oletko sinä tiimimme uusin vahvistus?

Olemme valmennukseen, kuntotestaukseen ja työhyvinvointiin erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 2010 viiden kunnianhimoisen ja omaa polkuaan seuraavan opiskelukaverin toimesta. Tilamme sijaitsevat Etelä-Haagassa ja kesästä lähtien myös Katajanokalla.

Valmennamme niin henkilö- kuin yritysasiakkaita ja isoin yksittäinen projektimme on Suomen merenkululle toteutettu ForMare hyvinvointiohjelma, johon tähän mennessä on osallistunut jo yli 300 merenkulkijaa. ForMarea toteutetaan yhteistyössä Merimiespalvelutoimiston, Merimieseläkekassan ja vakuutusyhtiö Alandian kanssa. Merenkulku on haastava ala, mutta olemme tehneet todella hyvää tulosta ja tästä innostuneena olemme myös aloittaneet vastaavanlaisten ohjelmien toteuttamisen maissa, mm Hurrikaaneille toteutettu Draiwi.

Pienet kuntosalitilamme soveltuvat erinomaisesti henkilökohtaiseen valmennukseen ja kuntotestauslaitteistomme on kattava mm. 2 hengityskaasuanalysaattoria, useampi ergopyörä, 2 juoksumattoa, 2 InBodylaitetta jne.

Varsinkin toisen tilan valmistuessa, meillä on tiimissämme tilaa vahvistuksille. Tiimiimme sopiva vahvistus on kokenut liikunta-alan ammattilainen, jolla on jo vakiintunut asiakaskunta. Tarjoamme tilat ja puitteet toimia, sekä apua markkinoinnissa, mutta oletuksena on oman asiakaskunnan hankkiminen. Hakusessa on energinen ja rennon huumorintajun omaava tekijä, joka on määrätietoinen ja kunnianhimoinen. 

Toivomme vankkaa salipuolen osaamista (perusliikkeet kuten mave ja kyykky hallussa), fysiologian ja biomekaniikan perustietoa, taitoa myydä omia palveluitaan sekä hyvää ihmistuntemusta/osaamista.

Etsimme ensisijaisesti alihankkijaa, mutta kaiken osuessa kohdalle osakkuuskin on mahdollinen.

 

Ole yhteydessä jos kiinnostuit! :)

 

Terveisin

Mikael