R5 Henkilökohtainen valmennus

Hinta 550€/ hlö (10x60min)

Personal Trainer

Säännöllinen ja suunnitelmallinen urheilu
Terveellinen ruokavalio
Kehitystä seuraavat kuntotestit

 

Henkilökohtainen valmentaja eli personal trainer laatii yhdessä kanssasi tavoitteet, joihin treenauksella ja elämäntavoilla pyritään. Personal trainer on jatkuvasti läsnä, tukemassa ja opastamassa sinua kohti tavoitteitasi. Suunnittelemme kunto-ohjelmasi, ruokavaliota ja seuraamme kehitystäsi kuntotesteillä.

Kysy lisää personal trainerin palveluista.

 

 

Triathlon- ja uintivalmennuksesta lisää täällä!

 

Urheilijan valmennus

Lajia tukeva ja loukkaantumisia ehkäisevä harjoittelu on tie menestykseen.

Jokaisessa lajissa fysiikka on vähintään yhtä tärkeää kuin lajitaito. Voidakseen olla hyvä urheilija pitää osata käsitellä työkaluista tärkeintä - kehoa.

Monipuolinen lajikokemuksemme auttaa niin pallopeleissä kuin yksilölajeissakin. R5:n etabloituneet valmentajat yhteensä kymmenien vuosien kokemuksella takaavat tuloksia.

Käyttämämme varusteet ja metodit ovat aina huippuluokkaa ja luotettavia. Säännöllisillä ja monipuolisilla testeillä seuraamme kehitystä ja testien analysoituja tuloksia käytämme apuna suunniteltaessa harjoittelu. Tutustu monipuolisiin testeihimme!

Harjoituksen ohjelmointi ja ohjaus

Suunnittelemme harjoituskaudet ja -jaksot tarkasti ammattitaidolla. Otamme aina huomioon kehityksen, iän ja lajin. Ammattiohjaajiemme vetäminä harjoituksenne ovat tehokkaat ja määrätietoiset, mutta kuitenkin hauskat sekä innostavat.

Yksilölliset harjoitusohjelmat

Teemme jokaiselle urheilijalle yksilöllisen ohjelman testien perusteella. Ohjelma on progressiivinen ja yksilöllisyys takaa erittäin hyvät tulokset. Tällä tavalla toteutettuna kykenemme nopeasti nostamaan urheilijan perustasoa sekä vahvistamaan ennestään vahvoja ominaisuuksia

 

Siirry verkkokauppaan tästä!