Joulun ja uudenvuoden herkuttelujen jälkeen tekee keholle ja mielelle hyvää startata uusi vuosi hikisellä ja huikealla Dance BootCamp viikonlopulla ;)
Laidasta laitaan tyylilajeja, haastetta joka ikiselle ja ihan varmasti tulet oppimaan jotain uutta. Kaikilla tunneilla on Avoin Taso joten kaikki ovat tervetulleita!

Tanssitunteja järjestetään sekä la että su. Lauantaina tanssitaan Arcadan ammattikorkeakoulun tanssi-/liikuntasalissa ja sunnuntaina Etnofitness tanssistudiolla.

ALLA TARKAT OSOITTEET:

Arcadan Ammattikorkeakoulu:
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Etnofitness Tanssistudio:
Vilhonvuorenkatu 11 A
00500 Helsinki (Sörnäinen)

ALLA TANSSITUNNIT JA AJANKOHDAT;

Lauantai 9.1;
Paikka: Arcadan Ammattikorkeakoulu(Tanssi-/liikuntasali)

12:00-14:00: Burlesque Fusion (Opettaja:Giulia Oreto)
14:00-16:00: Dancehall Fusion (Opettaja:Mari Lindström)

Sunnuntai 10.1;
Paikka: Etnofitness Tanssistudio(Lime sali)

13:00-14:30 Street Dance (Opettaja: Mari Lindström)
14:30-16:00 Salsa Fusion (Opettaja:Giulia Oreto)
16:00-17:30 Breakdance (Opettaja:Alexander Evatt)

HINNAT:

Lauantai:
1x120 min = 30 euroa
2x120 min = 50 euroa

Sunnuntai:
1x90 min = 25 euroa
2x90 min = 40 euroa
3x90 min = 60 euroa

BootCamp Paketti(=sisältää kaikki tunnit eli 8,5 h tanssia!!)
= 100 euroa

ILMOITTAUTUMINEN;

Sitoavat ilmoittautumiset s-posti osoitteeseen: mari@r5.fi
Kirjoita:
- Koko nimesi
- Päivä ja tunnin nimi/tuntien nimet
- Tai "BootCamp Paketti".

Huom! Facebookin kautta osallistuminen ei ole sitoavaa!
Kysymyksiä? Soita numeroon: 040 7468312

MAKSU;

Maksu lähetetään laskuna sähköisesti viikkoa ennen BootCampiä. Ei maksua käteisellä.


LAJIKUVAUKSET;

Burlesque Fusion*:
Burleskiesitykset saivat alkunsa 1800-luvulla Yhdysvaltojen varietee- ja vaudevilleteattereista. Burleski on esiintymismuoto, joka yhdistelee tanssia, komediateatteria, dragshow’ta, pin up –poseerauksia, luovaa stripteasea ja kiusoittelua. Laji ylistää naisellisuutta, seksuaalisuutta ja erilaisuutta.

Tällä tunnilla keskitymme burleskin tannssilliseen puoleen.
Tämä tunti on täynnä flirttiä, tanssimme tämänhetken kuumimpien biisien tahtiin ja päästämme naisellisuutemme irti. Keskitymme tällä tunnilla pääasiassa koreografian oppimiseen ja esittämiseen. Tavoitteena on tuoda esiin naisellisuutemme ja kaunista seksikkyyttä ja osata nauttia siitä, sekä pitää hauskaa!

Dancehall Fusion*:
Dancehall Reggae on Jamaikalta lähtöisin oleva tanssi- ja musiikkityyli, jonka juuret ovat afrikkalaisessa tanssissa
Dancehallissa yhdistyvät rentous ja voimakas fyysisyys, ja se on yksi tämän hetken kuumimpiä ja trendikkäimpiä globaaleja tanssityylejä. Kuten muutkin urbaanit tanssityylit, dancehall kehittyy ja muuttaa muotoaan kaiken aikaa. Omilla Dancehall tunneillani otan vaikutteita myös muista street tanssilajeista kuten esim, hip hop ja house. En halua lokeroida omaa tyyliäni tiettyyn boksiin vaan välillä kokeilen rohkeasti uusia asioita ;)

Tällä tunnilla tullaan tekemään älyttömään ihanaan Dancehall biisiin avoimen tason sarjaa.(biisi paljastuu lähiviikkoina ;) ) Eli kaiken tasoiset tanssiat voivat osallistua tunnille. Tunnin alussa on lyhyt alkulämmittely ja suurin osa tuntia on sarjan tekoa ja loppu tunnista päästään revittelemään uudella opitulla sarjalla ;)

Street Dance:
Street Dance sekoittaa katutanssin ja hip hopin eri tyylejä kuten mm. old school-, new school- ja lyrical hip hop tyylejä, funk lajeija sekä afrikkalaista ja afroamerikkalaista tanssia. Rytmin vaihdokset ovat usein keskeinen osa tätä tyyliä ja akrobaattiset liikkeet sallittuja. Street Dance on energinen tanssityyli joka sopii kaiken ikäisille. Tällä tunnilla opetellaan koreografiaa ja fiilistellään hyvän musiikin parissa. Vaikutteita itse sarjaan tulee yllämainituista tyyleistä ja enemmän new school sekä lyrical tyylin puolelta.

Salsa Fusion*:
Salsa on eräs latinalaisamerikkalaisen tanssin muoto.Salsa on alun perin kotoisin sekä Kuubasta että New Yorkista ja siksi Salsa-tanssit voidaan jakaa kahteen tyylisuuntaan, kuubalaiseen Casino-salsaan ja Crossbody Style -salsoihin. Salsaa tanssitaan paritanssina, mutta sitä voi harjoitella myös yksinään.

Tällä tunnilla tanssimme siis niinikään soolo salsaa, eli ilman paria. Salsa tunnilla nautitaan hyvästä ja iloisesta musiikista, yhdessäolosta sekä salsan kuumasta maailmasta. Tunnilla lämmitellään ja käydään perus askelluksia läpi, tehdään isolaatio harjoituksia ja kokeillaan spinnejä. Kuuntelemme sekä perinteistä salsa musiikkia että uudempaa lattari musiikkia. Suurin osa tunnista keskitytään kuitenkin koreografiaan, sen oppimiseen ja esittämiseen. Tavoitteena on pitää hauskaa, oppia uutta ja nauttia salsan pehmeydestä sekä räväkkyydestä!

Breakdance:

Breakdance, alkuperäiseltä nimeltään B-Boying, on tanssityyli joka sai alkunsa 1970-luvun alussa Yhdysvalloissa, New Yorkin Etelä-Bronxissa. B-Boying syntyi, kun jamaikalaissyntyinen DJ Kool Herc mullisti dj-kulttuurin eristämällä ja toistamalla funk-kappaleiden lyömäsoitinkohtia - eli "breaks" - jotka sai tanssijat innostumaan ja siirtymään lattiatasolle tekemään liikkeitä. Liikkeitä oli imitoitu muun muassa James Brownin jalkatyöskentelystä, lindy hopista ja vastaavilta afroamerikkalaiseen väestöön vetoavista tanssillisista vaikutteista.

Tällä tunnilla opitaan perus footworkia, toprockseja ja freezejä. Miten niitä yhdistetään toisiinsa ja miten niitä sovitetaan musiikkiin. Tavoitteena on pitää hauskaa, nauttia iloisesta ja menevästä musiikista sekä tämän tanssilajin fyysisyydestä eli kunnon treeniä luvassa!

*Fusion: Annamme oman tyylimme ja luovuutemme elää emmekä lokeroi tanssilajia liian vahvasti. Tunneilla saattaa olla vaikutteita muistakin tanssilajeista. :)

https://www.youtube.com/watch?v=bbM23Bn4dqU